Прихильники теорій змови всіляко намагаються знайти докази існування інопланетного життя. Поки вони намагаються розгледіти літаючі тарілки на супутникових фотографіях Землі, прибульці, судячи з усього, вже почали атакувати нашу планету. І почали вони з Каліфорнії. Нещодавно в Лос-Анджелесі відбувся неймовірний шторм практично з 6 тисячами блискавок. Це явище змусило вчених задуматися. Вони на повному серйозі почали говорити про таємну кліматичну зброю прибульців.

Їх побоювання пов'язані з заявами синоптиків. Вони повідомили, що саме по собі явище блискавок в даному регіоні – це вже рідкість. Блискавки були настільки потужними, що від удару однієї з них пасажирському авіалайнеру довелося здійснити аварійну посадку.

Судячи з усього, прибульці дійсно почали війну проти людства. І їх зброя досить сильна. За останні кілька років у рази зросли випадки виникнення повеней, руйнівних ураганів, циклонів і землетрусів. Можливо, інопланетяни збираються зруйнувати всі великі мегаполіси на нашій планеті, щоб підготуватися до подальшого вторгнення. Під час найсильніших стихійних лих уряд буде зосереджена на забезпеченні безпеки жителів. Таким чином прибульці відвернуть від влади більш сильної загрози.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Якщо інопланетяни дійсно почали атакувати США, навряд чи хтось зможе їх зупинити. У кінострічці "Війна світів" прибульці використовували блискавки в якості транспорту, щоб проникнути під землю. Так вони готувалися до нападу. Цілком можливо, що ця теорія правдива. І в даний момент в Каліфорнії в сплячому режимі знаходяться смертоносні позаземні істоти.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: у США помітили 12 літаючих об'єктів, прибульці наступають

Як повідомлялося, 200-метровий астероїд зіткнеться з Землею вже 8 березня: від планети не залишиться і сліду

Читайте також: У США з'явиться нова спеціальність, студентів навчать пошуку інопланетян