Crew Dragon – літальний апарат Ілона Маска. Він виявив дивний таємничий об'єкт на орбіті. Дослідники шоковані, вони не розуміють, що зображено на знімку. Ракета зістикувалась з Міжнародною Космічною Станцією 3 березня 2019 року. Все пройшло так, як і планувалося, якщо не вважати оголошеної російським сегментом станції тривоги і незвичайного явища на орбіті.

Перший факт – це звичайна помилка. А другий змусив учених задуматися про те, що прибульці можуть бути поруч. Відображений Crew Dragon об'єкт має круглу форму. Він змінював свій колір від світлих до темних відтінків.

Отримані зображення агентство NASA опублікувало в мережі. Вони цілком можуть використовуватися в фантастичних блокбастерах про інопланетян. Виглядають вони дійсно дуже дивно.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Космонавти ніяк не коментують фотографії. Лише американський астронавт, льотчик-випробувач і полковник на ім'я Енн Шарлотт МакКлейн написала, що в своїй практиці вона не бачила нічого подібного.

Уфологи неодноразово говорили про те, що прибульці вже тривалий час активно спостерігають за Землею. Вони планують захопити нашу планету, адже вона багата ресурсами, необхідними для розвитку життя. Версія експертів не є безпідставною. Можливо, землянам дійсно варто побоюватися нападу інопланетних істот. Crew Dragon створений для комфортної та безпечної доставки космонавтів на МКС. Дивно, але він також виконав функцію прекрасною фотостудії, зумівши зробити незвичайні кадри.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілон Маск заявив, що першим мешканцем Марса стане штучний суперінтелект. За словами генерального директора SpaceX, ймовірність цього досягла в його розрахунках 30%

Також портал Знай.uа писав, що команда фізиків запропонувала новую теорію того, як був влаштований світ до Великого вибуху. На їхню думку, наш Всесвіт з'єднується зі своєю дзеркальною копією, де час іде задом наперед

https://www.youtube.com/watch?v=21X5lGlDOfg&feature=youtu.be