На думку американського винахідника, першими колоністами червоної планети можуть стати "термінатори".

Американський винахідник і мільярдер Ілон Маск заявив, що першим жителем Марса стане штучний суперінтелект. За словами генерального директора SpaceX, ймовірність цього досягла в його розрахунках 30%.

Сьогодні SpaceX працює над амбітним графіком відправки двох зорельотів на Марс до 2022 року, а також закладає основу для ще чотирьох кораблів в 2024 році, два з яких доставлять перших людей на Червону планету.

Ілон Маск заявив в листопаді, що колонія Марса може сформуватися протягом наступних семи-десяти років. А це означає, що вона може з'явитися вже в 2025 році. Отже, штучний інтелект може бути відправлений Маском на Червону планету зовсім скоро.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пізніше гендиректор SpaceX повідомив і відсоток ймовірності відправки на Марс і самого себе. За словами Маска, після того, як стане можливим відправлення людей на Червону планету, він сам туди відправиться з ймовірністю 70%.

Нагадаємо, вчені повідомили невтішну новину для бажаючих подорожувати на червону планету. Як виявилось в результаті досліджень, тривала космічна подорож може стати причиною невиліковної хвороби, яка перетворить життя астронавта на пекло

Як повідомляв портал Знай.ua, Людям показали, як Марс змінить їхні обличчя.
Дизайнер Марта Флісіковська з Польщі в рамках свого проекту Who Nose, присвяченого адаптації людини до життя на Марсі, надрукувала на 3D-принтері людські носи, якими вони можуть виглядати після адаптації до клімату Червоної планети.

Людський ніс неодноразово змінювався в ході еволюції, адаптуючись до різних кліматів. У разі колонізації інших планет на людей також очікує цей процес, якщо вони будуть дихати без спеціальних пристроїв.

Також Знай.ua писав, на думку вчених, колонізація Марсу спричинить війни, катаклізми та інші лиха на Землі.