Одна з теорій свідчить, що Земля зблизиться з таємничою планетою Нібіру. Про неї згадували ще стародавні шумери в своїх літописах. Після цього наша планета покине межі Сонячної системи, а все живе загине через нестачу тепла і світла зірки.

Вчені, які не підтримують цю теорію, вважають, що тяжіння Сонця непохитне через його гігантські розміри. Гравітаційний контакт з убивчою планетою тільки викличе глобальні катаклізми. Через руйнівні цунамі Землю очікує новий всесвітній потоп.

На думку експертів, Нібіру на Землю міг послати сам Бог. Він зробив це для того, щоб врятувати нашу планету від ядерної війни. Через агресію безлічі країн з відповідним озброєнням вона здається дійсно невідворотною. Якщо настільки масштабний конфлікт дійсно відбудеться, може загинути не лише все людство, але і все живе на Землі. Застосування ядерних ракет викличе радіаційне зараження, яке зробить планету непридатною для розвитку живі істоти на тисячоліття вперед.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Такий варіант може стати реальністю в будь-який момент. Насправді, всесвітній потоп здається не таким вже поганим варіантом. Можливо, Бог передбачив все до дрібних деталей, і люди будуть стерті з обличчя Землі ще до того, як вони знищать свою планету власними руками за допомогою ядерної війни.

Величезні приливні хвилі, які викликають зближення Землі і Місяця, здадуться дрібницею порівняно з неймовірною кількістю води, яка накриє всі міста і країни на Землі. Гравітаційна тяга також здатна викликати потужні землетруси і назавжди занурити материки під воду. Тому навіть ті щасливчики, яким вдасться вижити, будуть засуджені до смерті від нестачі їжі і прісної води.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: у США помітили 12 літаючих об'єктів, прибульці наступають

Як повідомлялося, 200-метровий астероїд зіткнеться з Землею вже 8 березня: від планети не залишиться і сліду

Читайте також: У США з'явиться нова спеціальність, студентів навчать пошуку інопланетян