Недоступні жінки завжди створюють навколо себе ореол загадковості. Чоловіки частіше прагнуть завоювати серця саме таких. Ми підготували для вас рейтинг найбільш недоступних жінок за знаком Зодіаку.

Козеріг

Жінки-Козероги очолюють цей рейтинг. Вони будуть довго зважувати, чи починати з вами відносини. А щодо весілля вирішуватимуть ще більше часу. Поки така жінка сама остаточно все не вирішить, у вас немає шансів завоювати її серце. Окрім цього, представниці цього Знака дуже важко догодити, а на першому місці у неї практично завжди кар'єра. Це дуже важка здобич, яка здасться в любовний полон, коли сама цього захоче. Більш того, жінка-Козеріг перебірлива в любові, дуже вимоглива до потенційного партнера і скупа на романтичні почуття.

Мішель Обама за знаком Зодіаку Козеріг

Лев

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Представниці цього знаку відзначаються гордістю та самодостатністю. Левиця любить, щоб її добивалися. Чоловікові, який хоче домогтися розташування такої дами, доведеться витратити багато часу, сил і грошей. Примхлива красуня обожнює красиві залицяння, дорогі подарунки, незвичайні сюрпризи і впевнених у собі чоловіків. Простіше кажучи, її любов і увагу потрібно заслужити.

Риби

Третє місце цього рейтингу посіли жінки-Риби. Закохати її до нестями неможливо, вона завжди все оцінює з холодним розумом. Така дівчина тримає чоловіка на певній дистанції, дозволяючи доглядати за собою, коли їй цього хочеться. Жінку-Риби необхідно завойовувати кожен день.

Близнюки

Жінка-Близнюки постійно будуть загравати з вами, але завести з нею стосунки виявиться значно важче, ніж ви очікуєте. Вона швидко і легко захоплюється, але так само стрімко втрачає інтерес. Поки жінка-Близнюки відчуває до вас непідробний потяг, вона буде поруч, але як тільки в її поле зору потрапить більш цікавий чоловік, вона одразу ж забуде про вас. Важливий астрологічний факт: багато Близнюків віддають перевагу постійним відносинам вільні.

Нагадаємо, що ми писали "Ці жінки хочуть забрати у вас чоловіка: топ небезпечних коханок за знаком Зодіаку".

Як повідомляв "Знай.ua", ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Також "Знай.ua" писав, з якого знака Зодіаку вийде найкраща матуся. Вони живуть для того, щоб вам було добре.