Гороскоп на 9 березня Овен

Вам варто сьогодні трохи посидіти з родичами або подругами за чаєм та послухати свіжі плітки. З них ви дізнаєтеся багато нового і поліпшите свою репутацію.

Гороскоп на 9 березня Телець

Сьогодні ваша лінь не знає меж. Але все ж варто розлучитися з диваном або хоча б зайнятися чимось корисним, лежачи на ньому, книгу, наприклад, почитати.

Гороскоп на 9 березня Близнюки

Сьогодні ви будете дуже сильно відрізнятися від інших людей. Варто сильно постаратися, щоб різниця була в вашу користь.

Гороскоп на 9 березня Рак

В цей день вам можуть навішати багато локшини на вуха щодо вашого зовнішнього вигляду. Не слухайте цих людей, не реагуйте і не засмучуйтеся.

Гороскоп на 9 березня Лев

Вам треба буде сильніше прислухатися до слів друзів. Сьогодні вони можуть сказати вам щось дуже важливе. Це буде найпростіший спосіб отримати потрібну інформацію.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Гороскоп на 9 березня Діва

Сьогодні ви можете даремно витратити цілий день в гонитві за чимось, що буде постійно вислизати, але не пропадати, як би подразнюючи вас і провокуючи на новий ривок. Перш ніж пускатися в погоню, подумайте, чи потрібно це вам.

Гороскоп на 9 березня Терези

Найбільшу користь принесе вам сьогодні цікава людська якість – помірність. Хорошу репутацію допоможуть заслужити маленькі, але елегантні жести.

Гороскоп на 9 березня Скорпіон

Шкода, але рішення, яке ви прийняли нещодавно, вам потрібно буде змінити. Всьому виною обставини, але вам треба під них підлаштовуватися заради власного блага.

Гороскоп на 9 березня Стрілець

Більше часу присвятіть сьогодні фізичній праці. Пора відпочити від розумової роботи, але не весь день валятися в ліжку, це непродуктивно.

Гороскоп на 9 березня Козеріг

Сьогодні вам варто проявити більше уваги діловим питанням. Концентрація уваги у вас на висоті, тому такі справи особливо добре будуть виходити в цей день.

Гороскоп на 9 березня Водолій

Не завжди треба знати кінцеву мету, набагато більш важливо – почати рухатися. Якщо вже так хочете знати напрямок, запитайте у когось поради, але робіть навпаки.

Гороскоп на 9 березня Риби

Сьогодні змінити настрій вам буде настільки ж легко, як і переодягнутися. Залишається лише сподіватися, що, якщо не в одязі, так хоч в настрої, ви віддасте перевагу світлим тонам.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 04.03. - 10.03.