Мешканка Великобританії 25-річна Олександра Виньон (Alexandra Vignon) з міста Саутенд-он-Сі, графство Ессекс, розповіла про те, як змогла вижити завдяки одягнутому в останній момент вовняному шарфу. Про це повідомляє видання The Mirror.

Так у листопаді спонтанно вирішила надіти новий шарф перед тим, як відправитися на роботу комівояжером. Коли вона зупинилася біля одного з будинків, на неї накинувся 24-річний Джеймс Томас (Thomas James) і 11 разів штрикнув ножем у спину, шию, щоку, плечі, руки і груди, а після цього втік з місця події.

Подружня пара, біля будинку якої стався напад, негайно викликала швидку допомогу та поліцію, пустила жінку всередину і подбала про неї.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Прибулі на місце лікарі відзначили, що завдяки шарфу лезо увійшло в шию лише трохи і не зачепило життєво важливі артерії. Виньон госпіталізували і витягли ніж з її шиї у ході чотиригодинної операції.

Томас сам здався поліцейським. Він зізнався, що десять років мріяв "забити когось ножем до смерті". Він вибрав дівчину в якості мети навмання. Його засудили до 16 років ув'язнення за замах на вбивство і володіння холодною зброєю.

Дівчина сказала, що її рюкзак і пальто також забезпечили захист від сильних ударів.

Однак, Виньон досі змушена регулярно приймати знеболюючі, а також не відчуває праву сторону обличчя через пошкоджені нерви.

Вона повернулася до роботи і готується до змагань з фітнес-бікіні, не соромлячись своїх шрамів.

"Я відмовляюся ховати їх. Джеймс Томас зламав своє життя, а не моє. У мене ще багато планів", - заявила вона.

Нагадаємо, 48-літній лікар і не підозрював, чим для нього закінчиться турпохід. Він пережив напад двох ведмедів грізлі!

Як повідомляв портал "Знай.uа", 31-річній жінці з Уест-Мідлендс (Англія) на ім'я Мойра Алі не пощастило народиться з рідкісним генетичним захворюванням, яке буквально перетворив життя жінки в пекло.

Також "Знай.uа" писав, шотландець вважає себе неймовірно везучою людиною, і його навіть не бентежить той факт, що нещодавно він ледь не помер. Як вважає Ріки, той факт, що йому вдалося перемогти цю смертельну недугу, пов'язано тільки з феноменальним везінням.