У мережі дівчина з Рейк'явіка опублікувала відео, в якому її милий синочок з кучериками - Даніель Ріки - під акомпанемент вітчима - Хейгара Інги, що грає на гітарі - виконує пісню Еда Ширана "Thinking Out Loud".

Маленькому співакові не заважає навіть те, що він ледве-ледве дотягується до мікрофона. Малий грає на гітарі і співає, вкладаючи всю душу.

За дуже короткий час відео стало вірусним. А сам дует малюка і вітчима отримав багато прихильників:

"Хто звернув увагу, наскільки хороший хлопець з гітарою, який справді співав?", "Не звертайте уваги на дитину - це не Ед Ширан з гітарою. Але його батько за кадром просто приголомшливий", "Хто-небудь, знайдіть хлопця, який співав, будь ласка. Я хочу побачити його обличчя!", "Ось Це Так! На початку ви звучите приголомшливо, я думав, що це був Ед Ширан на запису. Ви обоє талановиті. У вас вражаюче майбутнє", "

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мама хлопчика виклала відео для того, щоб її брат, який проживає в Лондоні, міг подивитися і порадіти успіхам малюка, так як бачить його дуже рідко.

Багато хто вже відправляє дует підкорити музичний Олімп США: "Приголомшливий голос !!! Відео стало вірусним в Фейсбук !! Удачі і Бог з тобою! Не знаю, як довго ви співаєте або намагаєтеся проникнути в музичний бізнес у США, але схоже, що це для вас !! Сподіваюся, ви готові до поїздки !!!!", "Всі 56 осіб, яким не сподобалося це відео, - чисті ідіоти. це наймиліша річ на світі з нетерпінням чекаю успіху, якого ця дитина буде мати в майбутньому. Відмінна робота, мама і тато.", "О, мій бог! Як чудово! Ви теж звучите приголомшливо ... будь ласка, принесіть цій дитині справжню гітару, на якій він дійсно хоче грати!"
Безсумнівно, юного співака чекає велике майбутнє, адже йому тільки 2 роки, а він вже відчуває себе справжньою зіркою. Варто відзначити, що це не перше відео дуету, яке з'явилось в мережі. Раніше було опубліковано кавер на пісню Сема Сміта "Lay Me Down".

Нагадаємо, названо дату, згідно з пророцтвом Ньютона, котре переверне ваше життя.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв про дівчину, яка врятувала собі життя, накинувши вовняний шарф.