В 2019 році експерти висунули неймовірну кількість різних прогнозів про кінець світу. Уфологи, екстрасенси та інші вчені переконані, що Земля опиниться під загрозою знищення ще 12 разів. Перший кінець світу мав настати 23 лютого, але таємнича планета Нібіру несподівано змінила свою траєкторію. Експерти вирішили, що це справа рук прибульців, адже тільки вони володіють настільки потужними технологіями.

Нашій планеті залишилося пережити ще 12 так званих "замахів". І одне з найбільш масштабних має відбутися 6 червня. Після кількох детальних досліджень нумерологи виділили саме цю дату. Вони відзначили, що злиття двох "12" перетворює цей день на своєрідний магніт.

Про це варто починати хвилюватися лише в тому випадку, якщо Землі вдасться уникнути попередні 11 замахів. Перший з них заплановано вже на 18 березня. Пророцтва Нострадамуса, а також уфолога Девіда Монтейна говорять про те, що з 8 по 18 березня на Землю обрушаться 100 злосчастий, початком яких стане парад трьох планет. Ймовірно, що однією з них стане Нібіру. Ця вбивча планета здатна збити два інших небесних тіла своєю потужною гравітацією. 6 червня відбудеться масштабна метеоритна атака, яку теж викличе смертоносна Нібіру.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

У мережі бурхливо обговорюють те, що відбувається. Користувачі коментують прогнози нумерологів:

"Пронесло – не радійте, все ще буде".

Експерти зазначили, що не всі прояви Апокаліпсису можна буде пов'язати з Планетою Х, адже вона намагатиметься знищити Землю за допомогою впливу на людську свідомість або природних катаклізмів. Не можна виключати, що кінець світу буде замаскований під масштабну техногенну катастрофу із страхітливими наслідками.

Раніше портал "Знай.uа" писав: пророцтво Ньютона про кінець світу переверне ваше життя назавжди, названа дата

Як повідомлялося, Бог використовує Нібіру і влаштує ще один всесвітній потоп

Нагадаємо: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок