Студія "Квартал 95" опублікувала уривок з нового випуску гумористичного шоу "Ліга сміху", в рамках п'ятого фестиваль в Одесі від колективу "Пішло-Поїхало" з Миколаєва та Тернополя.

Ця інформація була оприлюднена на офіційному акаунті в Facebook.

Відео опублікували 8 березня з назвою "За гумориста або за візочницю? Пішло-Поїхало". Всього за кілька днів ролик зібрав більше 150 тисяч переглядів і більше 4 тисяч лайків.

Колектив Пішло Поїхало

Дописників виступ вразив. У коментарях багато людей ділилися своїми емоціями після перегляду. Велика кількість відгуків була з підтримкою і вдячністю хлопцям за творчість. Не обійшлося і тем, які стосувалися передвиборної компанії Зеленського.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Найсильніший виступ цього сезону. Чекаємо продовження!)", - написала Алла Мерзлякова.

"Ех, хороша була команда... Але.... "не підмажеш - не поїдеш"... ось і масло згодилось", - зазначили в коментарях.

"Нарешті я розсміялася. Єдиний смішний номер за весь фестиваль. Кожна фраза - золота.", - написали під відео.

Нагадаємо, що кандидат у президенти і комік Володимир Зеленський є дуже енергійною, раціональною і вимогливою людиною, але зовсім не простачком. Про це повідомляється в УП.

"Через серіал "Слуга народу" Володимира Зеленського час від часу плутають з головним його героєм Василем Голобородьком. Але керівник студії "Квартал 95" – далеко не простак і їздить на роботу не на велосипеді, а на Range Rover у супроводі охоронців", - наголошується в матеріалі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

При цьому Зеленський намагається стежити за своїм здоров'ям і має досить щільний щоденний графік. Він прокидається близько 7 ранку, снідає з сім'єю і їде на тренування. При цьому активно тренуватися Зеленський почав три роки тому.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський посадить чиновників в "акваріум". Кандидат у президенти запропонував власний рецепт ліків від корупції.

Також Знай. ua писав, що президентський рейтинг Зеленського зріс до 33%. У те, що Зеленський стане президентом, вірять майже стільки ж украинцев, як і в перемогу Порошенка.