Рікі Д. Філліпс – відомий 39-річний учений. Він повідомив про те, що йому вдалося сфотографувати справжнє лох-неське чудовисько. Чоловік показав незвичайний знімок, на якому можна побачити дивну істоту, яка нагадує сіру птицю.

Рікі працював гідом неподалік від річки Ойх, яка впадає в легендарне озеро Лох-Несс. Він сидів на березі і насолоджувався природою, як раптом сталося дещо неймовірне. Різко і несподівано пролунав страхітливий шум. Філліпс розповів про те, що звук був якийсь наче металевий. У нього склалося враження, ніби хтось дихає. Коли чоловік подивився на воду, то побачив там справжнє чудовисько, а точніше, його бік і плавець.

На наступний день Ріки знову зустрів Нессі (як йому здається). Цього разу вчений розгледів голову створення і його неймовірно довгу шию. Голова була такого розміру, як м'яч для регбі (в діаметрі), а довжина шийного відділу сягала півтора метрів. Монстр схожий на величезного птаха. Над його очима розташовані гребені, які нагадують пташиний дзьоб.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Філліпс відправив зроблену фотографію в Офіційний реєстр свідоцтв про лох-несське чудовисько, і її успішно прийняли. Варто відзначити, що за цей рік надійшло вже 11 заяв.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Лох-несське чудовисько засікли на Google-картах. Google допоміг знайти легендарну істоту

Читайте також: у Шотландії зняли лох-несське чудовисько, шокуючі знімки здивували користувачів. В озері плавало щось велике і страшне

ТакожЗнай.иа" писав, що диявольська акула потрапила у фотопастку, кадри не для слабкодухих. Дайвери з Австралії з центру Calypso Star Charters у місті Порт-Лінкольні зуміли зняти диявольську рибу.

Нагадаємо: таємницю Лох-неського чудовиська нарешті розгадають. Вчені дадуть відповідь на запитання мільйонів людей. У ході дослідження вчені робитимуть проби води з різних місць озера, а також шукатимуть "ДНК монстра"