На території Великобританії виявили незвичайне і таємниче місце. Вчені вважають, що це так звана база інопланетян. Ймовірно, прибульці проводили тут різні досліди і експерименти над людьми, які були викрадені. За словами експертів, масштабний кратер з ідеально круглою формою сформувалася через те, що тут регулярно приземлялись інопланетні кораблі.

Ця інформація стала справжньою сенсацією для наукового світу. Експерти відразу ж стали висувати різні версії того, як міг утворитися цей кратер, і замішані тут прибульці насправді.

Деякі уфологи і конспірологи вважають, що в цьому страшним місці інопланетяни могли навіть проводити обряди жертвопринесення. І жертвами ці були люди.

Популярні новини зараз
Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

У науковому світі вже не раз повідомляли про те, що прибульці з таємничої планети Нібіру неодноразового минулого року висаджувалися на Землю. Вони збиралися продовжити свої експерименти і досліди над людством.

Деякі експерти вважають, що в цій частині Великобританії відбувалися набагато більш жахливі речі, ніж те, чого очікують від Нібіру.

Прихильники теорій змови припустили, що інопланетяни могли викрадати людей і привозити їх в таємничу місцевість ідеально круглої форми.

Представники традиційної офіційної науки дуже просто пояснює утворення незвичайної території. Вона не радить шукати нові сенсації і теорії, подібні тим, які зараз пов'язують зі смертоносною Нібіру.

Офіційні експерти заявили, що кратер міг утворитися в результаті бомбардування в часи Другої світової війни.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: у США помітили 12 літаючих об'єктів, прибульці наступають. Вогні схожі на один величезний корабель або безліч маленьких

Як повідомлялося, Нібіру "ударит" по Землі 12 разів, прибульці зібралися йти до кінця. Перший напад заплановано вже на 18 березня

Нагадаємо: інопланетяни проводять досліди над людьми, базу приховували багато років, ми в небезпеці. Уфолог зробив шокуючу заяву про діяльність прибульців в секретній лабораторії