Роберт Ланца – вчений, який протягом багатьох років вивчав загробне людське життя. Він займає посаду професора в університеті Уейка Фореста, а також є визнаним фахівцем у регенеративній медицині організації під назвою Ocata Therapeutics (колишня Advanced Cell Technology). Наукова діяльність Ланца почалася з вивчення будови стовбурових клітин, завдяки яким вдалося клонувати тварин, що знаходяться на стадії зникнення.

Він поставив собі за мету – з'ясувати, чи насправді фізична смерть є остаточним кінцем існування людського життя, людини і існування в принципі. Він провів безліч різних досліджень і нарешті прийшов до висновку про те, що після смерті свідомість людей осідає в паралельних світах. Про це Роберт розповів на своєму сайті.

Вчений спостерігав за зародженням нового життя і появою нових істот. Це допомогло йому прийти до висновків, які багато в чому збігаються з теорією біоцентризму. Згідно з основним постулатам, смерті не існує. Смерть – це лише ілюзія, в рамках якої люди ототожнюють своє існування з фізичним тілом.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Насправді, свідомість може існувати без тіла. Ця теорія підкоряється законам квантової механіки. Найдрібніша частинка може виявитися в будь-якому місці. А події можуть протікати по неймовірному безлічі варіантів.

Роберт переконаний, що в космосі розташована величезна кількість всесвітів. Якщо одне з них загинув організм, то в інший продовжив жити. Цей так званий процес "обміну" є нескінченним.

Варто відзначити, що згідно даної теорії раю або пекла не існує.

"Знай.uа" писав: вчений знайшов революційний спосіб перемогти рак, в цьому допоможе власний мозок

Читайте також: вчені розкрили таємницю безсмертя стародавніх єгиптян

Нагадаємо: вчені вразили новим дослідженням, пов'язаним із інтелектом