Телеканал HBO опублікував унікальний тизер міні-серіалу "Чорнобиль", який складається з п'яти епізодів. Серіал присвячений трагічним подіям на Чорнобильській АЕС у 1986 році. У ролику показані кадри з серіалу, в тому числі ліквідація пожежі на ЧАЕС.

У головних ролях Джаред Харріс, Стеллан Скарсгард і Емілі Уотсон. Чорнобиль драматизує історію ядерної аварії 1986 року - однієї з найстрашніших техногенних катастроф в історії - і жертв, зроблених для порятунку Європи від неймовірного лиха.

Прем'єра "Чорнобиля" відбудеться в травні цього року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Актор Джаред Харріс ("Терор") зіграв у фільмі радянського хіміка Валерія Легасова, якому було доручено розслідувати причини катастрофи відразу після аварії. У "Чорнобилі" також знялися Стеллан Скарсгард ("Розумниця Уілл Хантінг") і Емілі Уотсон ("Розсікаючи хвилі"). Цікаво, що всі п'ять епізодів були зняті шведським режисером Юханом Ренком, який до цього працював над серіалом Netflix "Родовід".

Нагадаємо, гра престолів: фанатам показали перший трейлер фінального сезону.

Як повідомляв портал Знай.uа, в ході церемонії вручення 61-ї музичної премії "Греммі", яка пройшла в ніч на 11 лютого в Лос-Анджелесі, студія Disney показала новий тизер-трейлер кіноверсії знаменитого мультфільму Aladdi /"Аладдін".

Також портал Знай.uа писав, що режисер серіалу "Теорія великого вибуху" Стів Холланд розповів, яким буде фінал легендарного шоу. Шоураннер поділився тим, що з початку зйомок не знав, яким буде фінал у його дітища. Серіал протримався на екранах цілих 12 років і виходив з 2007 року.