У вівторок, 5 березня, в Мережі з'явився перший офіційний трейлер фінального сезону популярного фентезійного серіалу Гра престолів. Відео було опубліковано на YouTube-каналі Game of Thrones і вже встигло набрати понад 450 тисяч переглядів, а також 320 тисяч "лайків".

Варто відзначити, що цей трейлер є першим повноцінним. Адже до цього з'являлися виключно тизери або кадри 8 сезону.

В трейлері з'являються добре відомі шанувальникам саги герої - Санса Старк, Дейенеріс Таргаріен, Джон Сноу і Серсея Ланністер. На відео показали, що всі герої готуються до вирішальної битви, яка може означати перемогу життя або смерті.

Крім того, там видно, як Дейнерис Таргаріен і Джон Сноу збирають величезну армію, щоб відбити атаку білих ходоків. Разом з ними з'являються два дракона.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Ще в кадрі показали Брана Старка, якого не було у тизері серіалу. Раніше деякі фанати пояснили це тим, що у фіналі персонаж перетвориться на головного антагоніста — Короля Ночі.

Як відомо, довгоочікувана прем'єра Гри престолів відбудеться 14 квітня. Останній сезон буде складатися з шести серій. Два перших епізоди будуть йти по годині, інші чотири — по 80 хвилин.

Нагадаємо, що телеканал НВО показав перші офіційні фото з восьмого сезону. Фанати вже помітили деякі цікаві деталі сюжету. Фотографії зображують героїв серіалу в нових нарядах. Наприклад, Джеймі Ланністер одягнений у броню Старків.

Як повідомляв портал Знай.uа, в ході церемонії вручення 61-ї музичної премії "Греммі", яка пройшла в ніч на 11 лютого в Лос-Анджелесі, студія Disney показала новий тизер-трейлер кіноверсії знаменитого мультфільму Aladdi /"Аладдін".

Також портал Знай.uа писав, що режисер серіалу "Теорія великого вибуху" Стів Холланд розповів, яким буде фінал легендарного шоу. Шоураннер поділився тим, що з початку зйомок не знав, яким буде фінал у його дітища. Серіал протримався на екранах цілих 12 років і виходив з 2007 року.