Багато прихильників теорій змови стурбовані пошуком інопланетян, ентузіасти відстежують танення льодовиків, розмірковуючи про новий світовий потоп, який виникне через глобальне потепління. А вчені зосереджені на явищах, на які людство вже не зможе вплинути. Розповіді Ілона Маска про колонізацію Марса здаються єдиним сценарієм порятунку людства у разі настання кінця світу. Цей варіант також може виручити людей, якщо Земля стане непридатною для життя.

Цей варіант здається дуже привабливим, але і він може не врятувати людей. Нещодавно вчені розкрили страшну передбачення про майбутнє нашої планети. Якщо люди не покинуть межі Сонячної системи, їм не вижити.

Експерти повідомили, що Сонце, як і будь-яку іншу зірку, очікує неминуча смерть. Але до того, як сонячне світло перестане потрапляти на Землю, станеться щось жахливе. Всі океани на планеті просто закиплять. Це перетворить її на нежилу Венеру, на якій середня температура становить 460 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наприкінці свого існування Сонце буде стрімко розширюватися. Це збільшить потік тепла, який утворюється у результаті ядерного синтезу. У зв'язку з цим з кожним новим тисячоліттям температура на землі буде ставати все вищою. І навіть якщо людство якось спробує вплинути на глобальне потепління, цей фактор йому не змінити.

Навіть якщо людям все ж вдасться колонізувати Марс, це все одно їх не врятує. Сонце поглине і Венеру і Марс. Після цього воно згасне, через що Червона планета позбудеться життєдайного тепла, без якого життя буде неможливим. Щоб урятуватися, людству необхідно буде зробити справжню технологічну революцію. Єдиний шанс – зробити можливими міжзоряні подорожі. Адже без сонячного тепла настане морок і холод. У людства просто не буде шансів на видобуток життєво необхідних ресурсів, і воно загине.

Раніше портал "Знай.uа" писав: пророцтво Ньютона про кінець світу переверне ваше життя назавжди, названо дату

Як повідомлялося, Бог використовує Нібіру і влаштує ще один всесвітній потоп

Нагадаємо: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок