Наприкінці лютого Мережа наповнилася новинами про швидкий кінець світу. Тисячі джерел повідомляли про прийдешній апокаліпсис, а сотні вчених надавали докази наближення ворожої планети X. Існування Нібіру було підтверджено за допомогою спектрального аналізу і радіотелескопів. А точні розрахунки і штучний інтелект дозволили розрахувати курс руху "зірки смерті", яка, за наявними даними, прямувала прямо до планеті Земля, пишуть Факти.

Перші розрахунки визначили, що Нібіру наблизиться до нашої планети 8 березня, але обчислювальний алгоритм, як з'ясувалося пізніше, дав збій і вивів невірні дані. Виправлення записів і перемоделювання дозволило з доскональною точністю визначити точні дату і час нападу інопланетних загарбників.

Зокрема, було з'ясовано, що 10 березня 2019 року в 10:00 (похибка 20 хвилин) "Планета смерті" повинна була впритул підійти до Землі та знищити людство. Але сталося неймовірне: одна з планет Сонячної системи - Нептун, незрозумілих причин, прискорила обертання навколо Сонця в момент зближення з Нібіру стала рівно перед нею, тим самим взявши весь удар на .

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Вчені зафіксували інтенсивне коливання гравітаційного поля і спалах з космосу -прилади зафіксували той самий час "вибуху" - Земля уникла смерті - Нібіру врізалася в Нептун і тепер людству більше не загрожує позаземна небезпека.

Поки вчені не наводять ніяких пояснень того, що трапилося, уфологи висувають свої версії. Згідно з однією з них, причини лежать в особливій енергетиці, яка огорнула Землю в Прощену неділю і врятувала планету.

"Апокаліпсис обійшов нас стороною, і тепер Нібіру залишиться тільки в документах і нашій уяві. Вже в найближчі кілька років до Нептуну може відправитися наукова експедиція для вивчення інопланетної цивілізації, яка принесе на Землю нові технології і невідомі речовини. У цьому році Прощену неділю перетворилося в справжню реальність і щось вища захистило нас і наш дім" поділився своєю думкою з науковим співтовариством один з конспірологів.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що пророцтво Ньютона про кінець світу переверне ваше життя назавжди, названа дата

Як повідомлялося, Бог використовує Нібіру і влаштує ще один всесвітній потоп.

Нагадаємо, прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок.