Еротичний гороскоп на 15 березня Овен

Сьогодні вам буде важко вирішити, що ж таке вдягнути, щоб всі падали до ваших ніг. Але планети розташовані так, що ви можете навіть мішок одягти, і все одно залишитеся чарівні.

Еротичний гороскоп на 15 березня Телець

Якщо ви вирішили, що вам найбільше підійде дружній секс, то задумайтеся про наслідки, якщо ігри зайдуть занадто далеко. Цілком ймовірно, що до чистої еротики додастьс і романтика.

Еротичний гороскоп на 15 березня Близнюки

Сьогодні вам захочеться фліртувати з підлеглими, більш молодшими людьми або нижчими за рангом. Тільки відчуття влади і послуху буде збуджувати вас.

Еротичний гороскоп на 15 березня Рак

Ранкову зарядку слід замінити хоча б недовгим сексом. Такий початок дня приведе в тонус ваш настрій і тіло.

Еротичний гороскоп на 15 березня Лев

Найбільше сексу у вас буде уві сні. Це варто повторити в реальності, раз ви вже прокинулися від своїх же стогонів і криків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еротичний гороскоп на 15 березня Діва

Ні у вас, ні у вашого партнера не вийде доставити один одному еротичне задоволення. День просто погано підходить для усіх спільних справ.

Еротичний гороскоп на 15 березня Терези

Цілком імовірно, що замість вас, ваш партнер вибере своє хобі. Саме час, щоб привести себе в порядок і почати відволікати його.

Еротичний гороскоп на 15 березня Скорпіон

Сьогодні дуже важливо для вас буде доставити партнеру найголовніше задоволення, зробити все можливе для того, щоб він залишився максимально задоволений вашими любовними іграми.

Еротичний гороскоп на 15 березня Стрілець

Сьогодні від ваших інтимних рішень буде залежати не лише доля вашої пари, але і вашої майбутньої дитини. Задумайтеся, що вам потрібно, а що ні.

Еротичний гороскоп на 15 березня Козеріг

Сьогодні ви будете нав'язливо діставати свого обранця. Але так, як ви дуже настирні, то від вас постійно будуть ховатися. Краще вибрати зворотню тактику.

Еротичний гороскоп на 15 березня Водолій

Сьогодні в свою любовну гру вам захочеться ввести щось спекотне і екзотичне. Подивіться фото жарких країн та ідеї самі прийдуть.

Еротичний гороскоп на 15 березня Риби

Сьогодні ви з вашим партнером з'ясуєте, що вам однаково подобається якась ласка чи поза, в чому ви чомусь до цього дня соромилися зізнатися один одному.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 11.03 - 17.03