Чоловік на відео придумав ідеальний спосіб, як зробити так, щоб дружина не дзвонила тисячу разів. Секрет дуже простий. Відео з'явилося в facebook-спільноті "В Тренді". Вам знадобиться:

  • банка води
  • дошка для нарізування
  • швабра

Тепер станьте на стілець і дотримуйтесь інструкції: накрити банку досточкой, приставити до стелі і з допомогою швабри утримувати її там. Тепер передайте швабру в руки дружині. І вуаля - можете йти куди завгодно.

Уникальный🤭 фокус!😅

Уникальный🤭 фокус!😅

Geplaatst door В Тренде op Donderdag 14 maart 2019

Раніше ми писали, що відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове відео, на якому позує в стильному образі. Для яскравої зйомки Надя Дорофєєва одягла білу водолазку, поверх якої наділа бежеву сорочку, а зверху накинула куртку кольору хакі. На ній також вузькі сині джинси і масивні білі кросівки. Волосся співачки зібрані в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж.

Також раніше ми писали, що представники фонду Gateway заявили про свій намір побудувати станцію з імітацією гравітації. Вони навіть готові розіграти політ в лотерею. На виручені гроші вони планують створити дослідну лабораторію і готель на орбіті.

Невагомість незручна в побуті і шкідлива для здоров'я. Але штучна гравітація поки що здається надто неймовірною.

Вчений і винахідник Костянтин Ціолковський ще на початку ХХ століття запропонував спосіб усунути невагомість на орбітальній станції, який здавався чимось з області фантастики. Досить лише зробити її вигляді колеса і змусити обертатися.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.