За версією експертів в області астрології, лідерами на любовному поприщі є представниці Раків. За словами астрологів, вони комфортно почуваються в рамках безмежних любовних утіх. Жінки-Раки готові відкрити свій панцир для океану нестримних пристрастей і подарувати партнеру рясні задоволення.

"Відмінницями", які успішно підкорюють любовні вершини, є жінки, що народилися під знаком Козерога. Як відзначають астрологи, представниці цього знака Зодіаку найчастіше граючись досягають неймовірних успіхів на цьому терені. Творча родзинка дозволяє цим представницям прекрасної половини людства буквально схоплювати на льоту всі премудрості плотських утіх.

В топі кращих коханок займають місце і Леви. Астрологи запевняють, що в любовній сфері жінки цього знака Зодіаку є одними з найкращих партнерів. Вони вміють як балувати "пряником", так і бити "батогом", що дуже подобається чоловікам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Досконалі в інтимних відносинах і дами, які народилися під знаком Близнюків. У них все виходе легко і природно, навіть без підготовки, оскільки вони вміють "схоплювати все на льоту", відзначають астрологи.

Раніше ми писали, що часто, люди жаліють тих, кому зрадили. Зраду коханої людини важко пережити, це завжди дуже сильний стрес. Проте психологи вважають, що в зраді винен не тільки той, хто це зробив. Астрологи також підтверджують, що в зраді винен також і той, кому зрадили.

Під час народження підступні планети наділяють деяких людей "кармою" все життя носити "роги". Інакше кажучи, є знаки Зодіаку, які буквально прирікають своїх володарів бути вічним об'єктом для зрад.

Нагадаємо, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів

Як раніше повідомляв Знай.uа, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Як повідомляв портал Знай.uа сумісність по гороскопу: які знаки Зодіаку створені один для одного.