Петро Порошенко знову зганьбився. Так, глава держави незвично «привітав» всіх жінок з 8 березня.

Увагу на конфуз гаранта звернув Євген Кошовий у щоденному гумористичному шоу «ЧистоNews».

Так, Кошовий розповів запису Порошенко на його офіційній сторінці, де він привітав всіх жінок з 8 березня.

При цьому гарант зумів "вбити двох зайців" так, як нібито подарунком є закон про рівноправність чоловіків і жінок на військовій службі, який був підписаний в жовтні минулого року. Цей прорахунок був висміяний в гумористичному шоу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

На фото, яке прикріплене під постом-привітанням, Порошенко зображений разом з жінками військовими. При цьому він не тільки вітає прекрасну половину людства, але і нагадує, хто був ініціатором підписання закону про рівноправ'я чоловіків і жінок на військовій службі. Коротше кажучи: це вам подарунок в жовтні, але як би і на восьме березня.

Варто нагадати, що Відомий український гуморист, один з головних акторів студії "Квартал 95" Євген Кошовий від душі висміяв піар кандидата в президенти України Олега Ляшка.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Так, днями лідер "Радикальної партії" вирішив покружляти в танці з невідомою жінкою на одному зі своїх передвиборних виступів. Про це досить дивним інцидент артисти "Кварталу" розповіли у новому випуску програми "ЧистоNews".

"Мабуть, на думку радикала, хто бабусю танцює — за того вона і голосує", — пожартував Євген Кошовий.

При цьому він зауважив, що для перемоги на виборах Олегу Ляшко потрібно буде заручитися не тільки підтримкою пенсіонерів.

"Після танців з пенсіонерами Олегу Валерійовичу залишилося потанцювати з вчителями, лікарями та концертна програма за бюджетникам буде виконана", зазначив артист.

Нагадаємо, Кошовий розгромив нововведення Кличко і Ко: інтелекту недостатньо

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Слідом за Зеленським зірка Кварталу 95 намилився в президенти: буде вам диктатура

Також Знай.ua" писав про те, що Простий закарпатець сказав Порошенку те, що відбилося в мільйонах сердець українців: відео