Конспірологи вивчили різні пророкування про кінець світу і прийшли до висновку, що в 2019 році Землю очікують 12 космічних замахів.

Перша катастрофа повинна була відбутися 23 лютого. Але нумерологи повідомили, що прибульці змінили свої плани і вирішили напасти на нашу планету 18 березня.

Багато нещасть пов'язують з парадом планет. Якщо Земля перенесе перший напад, її чекають ще одинадцять.

Наймасштабніший і найбільш страхітливий Апокаліпсис відбудеться 6 червня. Це небезпечна дата, адже номери числа і місяця в цей день в сумі складають 12.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що представники офіційної науки не підтримують цю теорію. Вони заперечують подібні заяви і вважають, що це не більше ніж вигадка. Немає зовсім ніяких доказів того, що парад планет здатний погубити Блакитну планету. До того ж, у березні він не очікується.

У деяких страшних прогнозах фігурує смертоносна планета Нібіру. Нагадаємо, що наукою до цих пір не доведено, що вона реальна. Вважається, що вона згадувалася ще стародавніми шумерами. Але вчені вивчили безліч текстів шумеро-аккадській міфології і не знайшли жодної інформації про Нібіру.

У них згадується лише якась Планета Х. Це два різних космічних тіла, і їх не можна плутати. Планета Х реальна – її існування було підтверджене в 2016 році. Докази були виявлені астрофізиками Костянтином Батыгиным і Майклом Брауном.

Ніхто точно не знає, чи відбудуться 12 замахів, або хоча б кілька з них. Але все ж людству варто бути напоготові.

Читайте також: знайдені нові докази існування Планети Х. Ймовірність того, що ніякої планети немає, дорівнює лише 0.2%

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу, планету поглине полум'я

Як повідомлялося, в тропічних річках Південної Америки виявили риб Апокаліпсису, Нібіру атакує навіть на відстані

Нагадаємо: Сигарна галактика виявилася небезпечною, Землю атакують астероїди