Маг ведичної традиції Ігор Мехеда розповів, що оригінальна молитва "Отче наш" — на арамейській мові — здатна втілювати бажання. Однак, існуючі переклади, зокрема старогрецька, молитви неточні і спотворюють сенс, бо "Отче наш" втратила свої чудодійні сили.

На жаль, існуючі переклади молитви неточні, що спотворило сенс і позбавило молитву чудодійної сили.

Він знайшов докази цього в Новому завіті, де описані чудеса і зцілення, вироблені за допомогою цієї молитви апостолами. Крім того, апостол Андрій Первозванний вільно спілкувався з волхвами при подорожі Дніпром "з варяг у греки", що також можна віднести до розряду чудес.

"В головних молитвах всіх релігій і духовних навчань землі міститься ключ до входу в Ядро. Знайшла цей вхід буде доступно швидке виконання всіх задумів у нашому земному світі. Спочатку молитва "Отче наш", написана арамейською мовою, такими параметрами володіла", — пояснив Ігор Мехеда.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Далі маг уточнив, що в езотериці мається на увазі під цим "Ядром".

Всім відомий термін психоаналізу, введений в роботах Карла Юнга — "колективне несвідоме людства".

Юнг вмів працювати з цим колективним несвідомим, зокрема, завдяки цьому він передбачав і передчував Другу світову війну, про що й писав у своїх роботах.

"Також, як існує колективне несвідоме людства, існує і колективне несвідоме всього живого на Землі, несвідоме самої планети як живої і розумної істоти, а далі — Сонця, Сонячної системи, галактики, всесвіту і всіх існуючих всесвітів. Несвідоме всіх існуючих всесвітів в європейських езотеричних доктринах називають Ядром Всесвіту, або просто Ядром. Воно задає поштовх усім явищам у всесвіті", — розповів Мехеда.

За переконаннями Ігоря, саме це Ядро виконує будь-які бажання.

"Якщо людина бажає, щоб в її житті виповнилося щось, вона загадує бажання — створює мислеформу здійснення бажаного. Ця мислеформа спочатку існує у свідомості, потім опускається в несвідоме людини, звідти опускається в колективне несвідоме людства, звідти — в колективне несвідоме всього живого на Землі… і так далі до Ядра. Коли мислеформа потрапляє в Ядро, воно втілюється в реальному Всесвіті", — уточнив він.

Нагадаємо, молитви сили і заповіді на Великий піст.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кожній людині відповідає своя ікона: її вибір залежить від певного періоду часу, на який потрапляє ваша дата народження.

Також "Знай.uа" писав, як правильно дотримуватися Великого посту. Багато хто сприймає піст, як особливий час у церкві, адже кожен день там будуть проходити різні ритуали і богослужіння.