Провидці, екстрасенси, уфологи та конспірологи не раз пророкували людству кінець світу. Проте, він так і не настав, всупереч всім очікуванням.

Але зараз експерти, як ніколи налаштовані на апокаліпсис і знаходять все нові підтвердження своєї правоти. Можливо люди так і не доживуть до квітня і вже в березні 2019 року ми побачимо смерть всього живого на планеті Земля. Всьому виною планета Нібіру, яка не перестає слати погрози з космосу.

На цей раз уфологи заявили, що посланці зі злощасної планети вже на Землі. Так днями очевидець зняв падіння метеорита в Красноярському краї, яке не справило на безпосередніх свідків цього явища незабутнього враження.

Поки яскравий об'єкт, що світився рухався небом, водій просто їхав у своїх справах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Конспірологи на записі розглянули не просто падіння метеорита, а справжній провісник кінця світу. Фантазії чергових "пророків апокаліпсису" можна тільки позаздрити.

Так, вони стверджують, що під Красноярськом приземлився літальний апарат, всередині якого знаходяться посланці з таємничої планети Нібіру. Причому наміри у цієї позаземної делегації далеко не мирні.

Так, конспірологи стверджують, що мешканці Нібіру прийняли рішення про організацію на Землі кінця світу. Як саме він буде виглядати вони поки не домовилися. Хтось стверджує, що "зачистці" піддасться тільки людство, інші наполягають, що прибульці знищать все живе, а можливо, й саму нашу планету.

Як би там не було, чекати цієї події, за словами провісників апокаліпсису, залишилося зовсім недовго. Вони стверджують, що черговий кінець світу призначено на 20 березня.

З такою заявою ще до падіння метеорита виступили екстрасенси і уфологи. За їх словами, на нашу планету висадяться аннунаки – корінні жителі загадкової планети. Істоти, яким приписується створення людського виду, і які за заповітами Тараса Бульби вб'ють тих, кого породили.

Нагадаємо, європейське космічне агентство опублікувало фотографії Марса, які зробив "Орбітальний апарат для дослідження малих складових атмосфер".

Як повідомляв портал "Знай.uа", інопланетяни проводять досліди над людьми, базу приховували багато років, ми в небезпеці.

Також "Знай.uа" писав, планета Меркурій - справжнє джерело прихованих фактів. Вчених ввігнало в ступор дослідження, яке говорить про те, що Меркурій взагалі для всіх планет найближчий "сусід".