В соціальних мережах з'явилося відео, в якому сім'я демонструє, що можна завжди залишатися вічно молодим в душі. Вони грають на гітарах, співають так, що будь-який молодий рокер обзаздриться цій енергії і таланту. Група складалася з трьох осіб, трьох поколінь: дід, батько і син, які вкладають душу в кожну строчку пісні та просто живуть музикою.

Музиканти виконують хіт групи Deep Purple - "Smoke On The Water" в болгарському місті Софія.

Коментарі просто розірвалися шквалом похвали:
"Унікальні і батько, і син", Браво! Унікальні!", "Дід Монні прекрасний", "Вони прекрасні! Вони дають свіжий подих цим переляканим людям", "Унікальні! Вони змусили мої ноги злегка тремтіти", "Сьогодні в Південному парку підняли настрій багатьом людям! Спасибі", "Влітку я слухав Ісуса і його батька - вони були музикантами на болгарсько-французькому весіллі. Вони неймовірні!", "Вони дуже гарні! І деякі погані люди не бачать відмінностей між музикантом (вуличним торговцем) і жебраком", "Відмінно!Акордеонний рок рідко чути!Чудова музика!Браво !!!", "Це деякі з багатьох талановитих музикантів, яких гідно не оцінені в Болгарії."

Наймолодший з цього тріо - акордеоніст Ісус, веде свій канал на YouTube в якому вже є велика кількість різних музичних відео.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що знімки дементора, якого зловили в небі США облетіли весь світ.

Раніше, портал Знай.ua писав, що в мережі показали фото розпусної доньки Добкіна.

Також, Знай.ua повідомляв, що після викрадення інопланетянами, хлопець прокинувся з унікальною здатністю: так не вміє ніхто в світі.