Пост американця Зака Крюгера в свій час був неймовірно популярний. Всього за одну лише добу знімки зібрали понад 280 тисяч лайків, і більше 150 тисяч ретвітів. Жителі США жваво обговорювали те, що трапилося.

Знімки Крюгер опублікував у своєму акаунті в Twitter, де відображений літаючий "дементор". У коментарі до фото він зазначив, що привида створив його дядько за допомогою дрона.

"Мій дядько придбав дрон і тепер лякає людей", - зазначив він.

Адже й правда, побачивши це диво за вікном, темної ночі, можна вмерти зі страху.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Користувачі мережі були вражені почуттям гумору дядька Крюгера Майкла Ірвіна (Michael Irvine), а також винахідливістю. Деякі навіть захотіли повторити подібну ідею, і відправилися в магазин за костюмами примар. Багато хто відзначив, що дрон-дементор не поганий варіант розважитися на Хеллоуїн.

У коментарях до посту привида порівняли з дементорами з серії книг про Гаррі Поттера. Дементори — сліпі істоти, які живляться людськими, переважно світлими, емоціями. Також з відьмою з Блер з однойменного фільму жахів.

В обговореннях Зак Крюгер зізнався, що дядько зняв літаючу примару на відео, пообіцявши незабаром опублікувати ролик Twitter.

Ну а поки хтось створює примар і весело проводить час. Є ті, хто насправді зустрів привида.

Так, наприклад, Роб Уейкфільд зняв його неподалік від міста Станстед Маунтфитчет, графство Ессекс (Англія) і вважає, що це той самий привид, про якого було складено безліч місцевих легенд.

Це відео, опубліковане на багатьох сайтах про паранормальні явища, стало справжньою сенсацією. Багато хто помітив, що це єдиний ролик з якісною найкращої відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида.

Нагадаємо, у канадському місті Dorion, провінція Онтаріо, сталася страшна історія, якою поділилася дівчина на паранормальному сайті Unexplained Mysteries під ніком "SpiritS".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в будинку користувача сайту Reddit з ніком "adamgriffith01" відбулося аномальне явище, яке той не в силах пояснити. Камера спостереження в його квартирі зняла невідоме джерело світла.

Також "Знай.uа" писав, в одній з соцмереж з'явилася дивовижна фотографія, знята біля старої церкви у Росії, в Ярославській області, на якій, на думку користувачів, автор сфотографував привид дівчини.