Сталася це дивна подія в 2002 році в Угорщині. Про неї повідомляє на своєму сайті американський дослідник загадкових істот Лон Стріклер.

Про це пишуть Паранормальні новини.

«Я багато разів чув цю історію від свого батька, який був очевидцем», — пише автор повідомлення, — «І для початку я хочу описати подробиці, які введуть читачів в курс справи.

Мій батько більшу частину життя прожив у місцевості з густим лісом і за словами моєї бабусі (мами) було цілком нормально, коли він йшов гуляти до лісу, а коли йому було близько 6 років він і зовсім «загубився» на 2-3 дня в лісі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Коли бабуся зрозуміла, що пристрасть до лісу мого батька не подолати, вони дозволили йому гуляти де йому заманеться і він так і чинив. Він досі обожнює походи по лісі з ночівлями, полюванням і риболовлею.

Все це я кажу до того, що мій батько чудово знається на лісові та його мешканцях, для нього там не було нічого дивного і незвичайного. Він знає кожен звук лісового звіра і кожен спів лісової птиці. Будь-яку тварину він одразу ж розпізнає на раз з першого погляду.

І от сама історія, яка трапилася в 2002 році. Як я писав вище, я багато разів чув її від батька і завжди з великою часткою скептицизму. Я був упевнений, що батько просто навидумляв, аби розважити і налякати нас — дітей.

Однак пізніше, коли він знову і знову переказував цю історію, я почав відчувати щось інше, його слова змушували мене нервувати і я розумів, що це не просто вигадка. Я починаю вірити своєму батькові.

Отже, в той день мій батько вирушив у ліс зі своєю собакою породи такса, навченою до полювання на дрібну дичину. Він йшов по стежці, що розділяє ліс на дві частини, коли раптом зрозумів, що пес, який біжить попереду нього, повернувся назад і сховався за його ноги, наче злякавшись чогось.

Коли батько вдивився вперед, він помітив щось, що рухалося за кущами. Воно було так високо, що спочатку він вирішив, що це вершник на коні. Тоді він побачив лише сяйво очей і воно було на рівень вище зросту навіть дуже високої людини.

За словами батька, очі ці були великі як тенісні м'ячі і вони уважно оглядали все навколо, так як інтенсивність сяйва їх змінювалася, коли воно повертало голову.

І ось коли батько завмер і стоячи, дивився на цю істоту, вона випливла до нього з заростей і виявилося, що вона рухалося, літаючи над землею на висоті приблизно півметра.

Це була істота, схожа на людину, тільки дуже худа і одягнена в якийсь халат таким чином, що неможливо було розгледіти практично нічого з тіла, крім голови і очей. А очі були незрозумілого кольору — суміш коричневого, червоного і сірого.

Істота не видавала жодного звуку і мій батько потім вирішив, що вона зовні була дуже схожою на дементора з фільму про Гаррі Поттера (через два роки після тієї зустрічі якраз вийшов фільм «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану»).

Істота трохи постояла на місці і також тихо потім знову рушила далі, зникла за кущами. Батько ж мій після цього відразу пішов додому, йому зовсім не хотілося знову зустріти це створення.

Однак наступного дня він знову пішов у ліс, бо захотів пошукати її сліди. Він провів багато годин в тій частині лісу, але взагалі нічого не знайшов, що свідчило б про перебування дивного «дементора» у лісах».

Нагадаємо, що військовий США, який побажав залишатися анонімним, розповів, що раніше його викрадали інопланетяни.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мешканка села Нікола Ніколас помітила вражаюче явище, коли працювала на винограднику.

Також "Знай.uа" писав, на своєму YouTube-каналі користувач, чиє обличчя приховує щільна маска, заявляє, що йому довелося брати участь в експериментах ЦРУ.