Чи є життя на Марсі – це питання хвилювало людство, здається, з тих самих пір, як була відкрита Червона планета – загадкова, недоступна і неприборкана для самовпевненого людства. Зараз ведуться роботи з підготовки колонізації Марса, терміни якої вже прогоріли. Але може і не даремно. Виявляється, NASA отримало з марсоходу тривожні знімки, які можуть підтвердити не просто наявність життя на Марсі, але і життя розумного, подібно до людського. Фігура, схожа на гуманоїда, яку зняв марсохід, абсолютно спокійно рухається по поверхні планети без скафандра і інших агрегатів, перебування без яких на Марсі означало б неминучу смерть для людини, пише Vladtime.

Марсіанський ровер знайшов дивного гуманоїда на поверхні Марса. Вчені повідомляють, що це не збій у роботі камери, а насправді біле створіння, схоже на гуманоїда, знаходилося в декількох метрах від марсохода. Дослідники спростували версію, що це міг бути білий відблиск або відображення, оскільки в той день походу була похмурою. Також вчені відхилили теорію гамма-випромінювання. "Колонізація під загрозою!", - заявили теоретики змови, які впевнені в наявності життя на Марсі. Фахівці кажуть, що не можна відправляти астронавтів на Червону планету, якщо на ній можуть жити невивчені прибульці. Які можуть бути небезпечними для людства.

Як раніше повідомляв Знай.uа, позаземні сили допомогли марсоходу NASA воскреснути. Марсохід Аерокосмічного управління США Curiosity, який в середині вересня випробував проблеми з електронною пам'яттю, за вихідні проїхав по території "озера Оркади" на Червоній планеті близько 60 метрів. На подив астрономів, марсохід все ще на ходу, і нарешті зв'язався з NASA через тривалий час.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також ми писали, що в Галактиці знайшли щось дуже давнє і загадкове – вчені позбулися дару мови.

Крім того, повідомлялося, що на Марсі виявлено незвичайне явище. Космічний апарат Mars Express і його попередники помічали таке явище кілька разів.

З 13 вересня цього року вчені не перестають спостерігати за Червоною планетою. Так вже більше місяця європейський орбітальний літальний апарат, який обертається навколо Марса, спостерігає за довгим, перисті хмари.

Як заявляють в Європейському космічному агентстві, хмара залишається на одному місці над горою під назвою Арсиа близько марсіанського екватора з 13 вересня. Однак, за словами агентства, це місце просто збіг.