Колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін та його чарівна донька Алла досить активно привертають у соціальних мережах увагу українців.

Так, нещодавно донька скандального депутата з "Опозиційного блоку" Алла Добкіна в Instagram опублікувала гарячий пост з пікантним знімком.

Алла Добкіна

На фото можна побачити, що дівчина не соромиться публікувати відверті знімки. Так, крім реклами і шикарних видів з популярних курортів і особняків Алла Михайлівна показує підписникам, що займається своїм тілом і докладає зусиль для створення цікавого образу. На жаль не відомо, який бренд на цей раз обрала дівчина, але можна помітити, що він точно не з Барабашово.

Варто нагадати, що скандальний нардеп з "Оппоблока" Михайло Добкін різко засудив втіклого екс-президента України Віктора Януковича, хоча раніше був всіма руками і ногами на стороні "Легітимного". Зараз Добкін вважає, що Янукович - боягуз, що він неодмінно повернеться до України, де його, звичайно ж, чекає в'язниця.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Звичайно, повернеться. І сяде у в'язницю за те, що втік, коли був президентом", – сказав він.

За його словами, Янукович повинен був принести себе в жертву, але не зробив цього.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що донька скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася у форму і вже дефілює у відвертих вбраннях.

Нагадаємо, Кернес підхопив "хворобу" Добкіна: "вийди звідси, кнопка, бл*дь".

Як повідомляв Знай.uа "Добкін в мережі влаштував роздачу х*їв, кругом ввижаються геї": злякався спокуси.

Знай.uа писав, Добкін матерно вчить Соколову української мови: "не плутай х*р з пальцем".

Дивіться відео по темі: