Дуже часто ми бачимо в зарубіжних фільмах, як співробітники поліції ласують всякими смачняшками, типу пончиків з цукровою глазур'ю і піци. Але ось у житті все йде не так. Зайва вага з'являється дуже швидко і заважає якісно працювати. Саме тому в Таїланді, в місті Чонг Панг поліцейських із зайвою вагою будуть відправляти в спеціальні табори задля схуднення, повідомляє колумбійське видання CARACOL.

Сержант Чантарак, який відповідає за дану програму пояснює полісменам: "Ви повільно працюєте і рухаєтеся. Якщо ви арестовываете злочинців, ви повинні діяти швидко."

Він обіцяє, що ті, хто важив 80 кілограм, коли приступили до виконання програми, будуть важити 60 після її закінчення.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Комісаріат обирає із свого складу співробітників з найгіршим фізичним стан і відправляє в цей табір. У пілотній версії туди потрапило 200 осіб. Протягом двох тижнів вони будуть знаходиться на збалансованій дієті і посилено займатися фізичними вправами

Місцеві влади вважають, що приймати своє тіло є корисною навичкою. Але це не стосується офіцерів поліції.

Не так давно Уляна Супрун розповіла, про те, як схуднути. Вона застерегла українців від різкого схуднення. Жінка порадила підібрати оптимальний режим збалансованого харчування і фізичних вправ.

Нагадаємо, що Супрун порадила українцям змішувати алкоголь з антибіотиками.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що дієтолог розвінчала головний міф про схуднення і пояснила, як знайти підхід до організму.

Також, портал Знай.ua писав, про те, як легко і швидко перейти на здорове харчування.