У сосцетях з'явився новий пікантний флешмоб, який сподобається всім чоловікам: дівчата знімають те, як вони готують їжу в голому вигляді, і викладають відео в соцмережі під хештегом #nakedcooking.

Цікава тенденція з'явилася завдяки творцю аккаунта "nakedbakers". У профілі дівчина викладає відео, на яких готує, прикривши стікерами найпікантніші місця. У описі профілю вона пише: "Просто дівчина, яка продюсує голу випічку".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На радість користувачам до флешмобу приєдналася бразильська модель Сьюзі Кортез, відома як міс Бум Бум. Вона виклала фото своєї "оголеної кулитарії", продемонструвавши користувачам спокусливу п'яту точку.

Крім того, пікантну тенденцію підтримало багато інших дівчат з Instagram.

Нагадаємо, знаменита американська фітнес-модель Дженіфер Мерсер викликала справжній фурор в соціальних мережах. 26-річна фітоняшка виклала в Instagram свої голі фото. У коментарях фанати Дженіфер особливу увагу приділили розмірами грудей дівчини, зазначивши ідеальну роботу пластичного хірурга.

Раніше Знай.uа повідомляв, австралійська фітнес-модель Теммі Хемброу розробила програму тренувань, що дозволяє підтримувати тіло в ідеальній формі. Унікальною методикою дівчина поділилася в соціальній мережі Instagram.

Також Знай.uа писав, колишній ліцеїст з Чернівців - Ігор Гавреш - вирішив спростити життя багатьом школярам, записавши "граматичний реп". Ігор зізнається, що здав ЗНО з української мови на 190 балів і вступив до КНУ ім. Шевченка, а після - вирішив заощадити час українським школярам у вивченні наголосів у словах.