Пасажирка, яка облизала стільчак в туалеті літака оприлюднила відповідні кадри у мережі.

Відео опубліковано на сторінці дівчині у Twitter.

Варто відзначити, що на ролику молода дівчина зайшла до вбиральні, схилилась над унітазом та облизала сидіння.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Я облизала багато туалетів у своєму житті, але після цього моя мова онімів", - написала вона.

Відзначається, що всього за ніч відзнятий ролик став вірусним та "прославив" дівчину на всю мережу. Проте більшість користувачів негативно відреагували на витівку.

"Я вкрай стурбований", - коментували одні.

"Я взагалі не розумію, якого біса хтось в цьому світі захотів зробити щось подібне", - дивувалися треті.

При цьому варто відзначити, що у жовтні 2018 року бортпровідники розповіли, що туалети у літаках чистять зазвичай вже після польоту.

"Уявіть, що там діється після 12-годинного перельоту з 200 пасажирами", - розповів один з членів екіпажу.

Раніше повідомлялось, що зі Златою Огневич нещодавно стався жахливий інцидент – на неї прямо біля будинку напав невідомий.

"Він переслідує мене і мою родину вже більше двох років. Я не звертала на це увагу, тому що серед моїх прихильників є чимало неадекватних людей. Цього разу він прослідкував за мною до самого під’їзду. Я вийшла посеред ночі з авто, і переді мною виникла страшна пика… Цей чоловік вхопив мене за руку, я почала вириватися, кликати на допомогу, і мій водій побачив це, вискочив з авто і вхопив його. Після цього ми викликали охорону нашого району. Абсолютно впевнено можу сказати, що це неадекватна і агресивна людина, яка неодноразово була затримана за невеликі злочини. Так він ще й в службі таксі працює! Під всілякими наркотичними речовинами він возить людей! Наступного разу в нього може бути ніж, пістолет чи якась кислота… Це страшно!".

Що стосується вимог, то чоловік хоче спілкуватися зі Златою і стверджує, що він – її чоловік. Вона припускає, що він вважає її ангелом, але "те, що я вихована людина, не означає, що я не можу дати в пику!"

Нагадаємо, мати мало не лінчувала сина на очах у копів.

Як повідомляв "Знай.ua", озвірілий маршрутник у Києві відправив пасажира на лікарняне ліжко.

Також "Знай.ua" писав, що копи влаштували безглуздий погром на дорозі.

"Порошенко купив Кличко з партією" УДАР "за 150 млн доларів". Костянтин Бідовий