Мережа неодноразово вибухала нападами сміху від горе-водіїв в рядах поліції України, які в короткі терміни перетворили багатий службовий автопарк на купу металобрухту. Українці чудово пам'ятають аварії з участю відразу декількох службових машин та абсолютно неадекватні трюки патрульних, які явно забували, де знаходяться, і уявляли себе учасниками перегонів на виживання.

ДТП за участю поліцейських

У п'ятницю, 15 березня, автопарк харківських патрульних позбувся відразу двох автомобілів. Як стало відомо, в 4:45 патрульний Prius збив світлофор на острівці пішохідного переходу на вулиці Клочківській, 333. За інформацією пабліка "Харків кримінальний", причиною дорожньо-транспортної пригоди імовірно стало те, що водій патрульного авто не впорався з керуванням та влетів у світлофорний стовп. В результаті аварії ніхто не постраждав, службовий автомобіль отримав механічні пошкодження. Складені відповідні матеріали на ДТП і протокол за ст 124 КУпАП.

ДТП за участю поліцейських

Друга пригода сталася на вулиці Пушкінській, 67. У групі "Солнцелікий Харків" з'явилася інформація про те, що поліцейське авто вдарило припарковану машину під час виконання розвороту. Внаслідок події, рух транспорту на даній ділянці дороги був тимчасово ускладнений.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Коментарі мережі

Користувачі мережі припускають, що водія, який опинився на шляху патрульного Prius, можуть покарати: "Якщо автолюбитель стояв, можуть і приліпити на додачу. Там знак зупинка заборонена висить недалеко".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що машина заступника інфраструктури Закарпаття на повній швидкості влетіла в яму посеред дороги. Чиновнику пощастило, що швидкість була невелика і він відбувся вирваним колесом.

Як повідомляв портал "Знай.иа": поліцейський в Рівненській області не впорався з керуванням і збив двох дітей на тротуарі. Алкотестер показав, що страж закону був п'яний.

ТакожЗнай.иа" писав, що харківські поліцейські зіткнулися з неадекватною поведінкою дівчини в ресторані, яка влаштувала їм незабутнє шоу.