Словосполучення "водій маршрутки", судячи з кількості інцидентів, в яких вони причетні, скоро стане ім'ям прозивним. Не в образу інтелігентним і сумлінним водіям, які роблять свою роботу без ексцесів і з якими приємно їздити. Але все більше водіїв маршруток хамлять, висаджують пасажирів, і навіть б'ються. Так, у Києві водій маршрутки №825 Київ-Боярка накинувся з кулаками на пасажира. Мотивом стало елементарне прохання потерпілого повернути йому здачу за проїзд. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

“Хотів би попередити людей через вашу сторінку, щоб були акуратніше в №825 (Київ-Боярка) маршрутці. Справа в тому, що там мене побив водій маршрутки за те, що я підняв кіпіш з приводу здачі, яку не отримав”, – зазначив постраждалий.

Здравствуйте! Хотел бы предупредить людей через вашу страницу, чтобы были аккуратней в 825 (Киев-Боярка) маршрутке. Дело...

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 14 maart 2019

Зараз лежу в обласній клінічній лікарні, корпус #2 «щелепно-лицьове». Стан важкий. Це сталося 7.03.19 близько до 21:30 вечора, коли я повертався з роботи.
Будьте акуратні, нафіг треба така здача."

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За його словами, він зараз лежить в обласній клінічній лікарні, у щелепно-лицьовому відділенні. Стан важкий. Чоловік уточнив, що інцидент стався 7 березня близько 21:30 вечора, коли він повертався з роботи.

Нагадаємо, раніше ми писали, що пенсіонер жорстко провчив нахабного маршрутчика: неповадно буде.

Також повідомлялося, що у Харкові дикий маршрутник жорстоко побив дідуся заради восьми гривень.

Нагадаємо,що дикий маршрутник побив і вигнав дитину на очах у пасажирів: "На вихід! Геть звідси!"В селі Вишневе, яке розташоване під Києвом, розгорівся гучний скандал з причини неадекватної поведінки водія маршрутки, про що повідомляють Акценти.

Нещодавно "Знай.uа" У Дніпрі битами побили пенсіонерів, не пошкодувавши навіть 103-річну бабусю.Злочин було скоєно в будинку №18 на вулиці Анапская.Саме там жили потерпілі пенсіонерки, повідомляє "Інформатор".

Дивіться: маршрутник - це діагноз