Пригода сталася прямо на зупинці Героїв Праці/ Гв. Широнінців. Про це у своєму Facebook повідомляє "ХС.Харків".

У повідомленні сказано, що водій маршрутки №152 побив літнього чоловіка на зупинці Героїв Праці/ Гв. Широнінців ( у бік Блюхера). Це сталося о 17:00, 24 лютого. Бортовий номер маршрутки – 1050.

Повідомляється, що пенсіонер намагався зайти в автобус, але водій закрив двері перед ним і пенсіонер ледь не впав. Зі злості дідусь ляснув по кузову і щось крикнув. Водій вибіг і дав пенсіонера кулаком по обличчю. Дідусь від удару впав на землю. Після чого водій сів в машрутку і поїхав далі. Перехожі допомогли пенсіонеру піднятися і викликали "103".

Користувачі мережі, у свою чергу, вимагали покарати водія. Сообщаения були такі : "Абсурд, як так можна знущатися над старими людьми, вони ж живі. Все можна було вирішити мирним шляхом", "І що нікого поруч не було, щоб зламали шию водієві", -обурювалися в мережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо,що дикий маршрутник побив і вигнав дитину на очах у пасажирів: "На вихід! Геть звідси!"В селі Вишневе, яке розташоване під Києвом, розгорівся гучний скандал з причини неадекватної поведінки водія маршрутки, про що повідомляють Акценти.

Нещодавно "Знай.uа" У Дніпрі битами побили пенсіонерів, не пошкодувавши навіть 103-річну бабусю.Злочин було скоєно в будинку №18 на вулиці Анапская.Саме там жили потерпілі пенсіонерки, повідомляє "Інформатор".

"Знай.uа" повідомляв, що побиття пенсіонера у Харкові: у справі спливли всім відомі прізвища.Кричущий випадок з побиттям пенсіонера в Харкові, за попередньою версією – підлеглими Кернеса, отримав продовження. Як виявилося, до цього причетний ще цілий ряд людей, добре відомих кожному. На це звернув увагу на своїй сторінці в Facebook юрист Михайло Шнайдер.