Нумерологи розповіли, що головне правило на наступні 12 місяців - діяти чітко за планом, тоді неодмінно прийде успіх.

Про це повідомляють ЗМІ.

За прогнозом нумерологів щасливим числом у нинішньому році стане цифра три, проте у кожного вона буде своя та напряму залежить від дати народження.

Експерти відзначають, що кожному українцю необхідно запастись терпінням для того щоб здійснити свої найзаповітніші мрії. Крім того нумерологи розповіли, що нинішній рік просто ідеальний для того щоб спробувати щось нове та навіть змінити своє життя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Запасіться терпінням: щоб мрії здійснилися, доведеться потрудитися. Не можна щось робити спонтанно і приймати рішення на емоціях. 2019 рік ідеальний для того, щоб спробувати себе в чомусь новому. Подумайте, в чому вам ще хотілося б досягти успіху. Прийшов час для розвитку, самовдосконалення. Можна міняти роботу, освоювати іншу професію. Число року несе позитивне значення. Трійка сприяє амбітним ідеям, тому не слід боятися сміливих думок і бажань. Слідуйте за інтуїцією, дайте волю творчим здібностям. Одиноким людям випаде шанс на зустріч другої половини. Тим, хто створив сім'ю, треба буде приділити увагу її зміцненню. В цілому рік буде комфортним і досить спокійним, без потрясінь і негативних звісток", - зазначають експерти.

Раніше ми писали, що скандально відома кримська прокурорша Наталія Поклонська, яка не так давно відзначила свій 39-й день народження, має великі шанси на політичну кар'єру.

Астролог Влад Росс в своєму інтерв'ю розповів, що на зрадницю України може чекати навіть найвище політичне крісло Росії.

"Судячи по гороскопу, у цієї панянки нервово-холеристический темперамент. Вона – диктаторша по своїй суті. Завжди залишається при своїй думці. У гороскопі Поклонської Марс у поєднанні з Юпітером, а це говорить про те, що вона може бути блискучим політиком і зайняти найвищі посади в державі. Скажу більше – Поклонська цілком може стати навіть президентом Російської Федерації. Це – ще та "темна конячка"! Вона несподівано може проскочити і мати велике політичне майбутнє".

Нагадаємо, гороскоп на 22 березня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв "Знай.ua", еротичний гороскоп на 22 березня для всіх знаків Зодіаку.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи розповіли, де знайдуть кохання усі знаки Зодіаку.

Порошенко не здасть Гладковського: Бутусов про справу "Укроборонпрому"