Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже у всю дефілює в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Так, на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нову фотографію, на якій постала в стильному луці, а з підпису до цього знімку стає зрозуміло, що дівчина зайнялася благодійністю. На фото Алла Добкіна позує в сірих джинсах і білій футболці з текстовим принтом, поверх якої накинула чорний піджак. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Фоловерів дівчини настільки вразив її образ, що деякі запропонували дівчині висуватися у президенти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підписі до фотографії дівчина розповіла про збір коштів на порятунок життя маленької дівчинки Софії. "Всім привіт. Я запускаю передзамовлення на футболки. Кошти підуть на лікування @sofia_krasnokutska. Старт продажу в понеділок. Скоро літо, буде шикарна погода, щоб вигуляти наші футболки! Зроби собі подарунок, подрузі, хлопцеві, кому завгодно, і врятуй життя. Замовлення ви можете зробити в коментарі під постом або написати в Дірект @AMD_designclub. Вартість футболки 1700 гривень. Два варіанти: чорна з білим написом і біла з чорним. Розміри s/m/l. Ви можете переказати гроші на картку або готівкою при отриманні: 5168 7554 3934 1591. Це не великі гроші, які можуть врятувати життя та допомогти. Роби добро разом з нами. Наступного тижня ми вже зробимо робочу сторінку, оформимо фонд і будемо допомагати діткам. Ваша А", - написала Алла Добкіна.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.