Користувачі Мережі опублікували знімки "шпигунів Нібіру" з глибин Світового океану, який славиться своїми таємницями, огортаючими його флору і фауну, передає Politeka.

Фотографії демонструють яскравих жителів океанічних глибин. Користувачі соцмереж вражені міфічними істотами, які дивують не тільки своєю формою, а й кольором і зовнішнім виглядом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відзначимо, що навколо походження Світового океану багато років тривають суперечки про його походження. Згідно з гіпотезою, суперконтинент Пангея був оточений древнім океаном Панталасса, який покривав фактично половину нашої планети.

Раніше повідомлялося, що месія прийде на Землю через півроку, щоб захистити людство від вимирання, а планету від руйнувань і Третьої Світової війни. Дане передбачення активно обговорюється в науковому світі.

Висувається і більш смілива версія пришестя Ісуса. Насправді Христос нібито з'явиться для того, щоб протистояти сверхлюдям планети Нібіру, яка збирається влаштувати землянам страшний кінець світу.

Офіційна наука поки обережно ставиться до цього пророцтва, а ось в альтернативному науковому середовищі воно стає все більш популярним. Пророкування про Ісуса зробив американський проповідник Рональд Уайнленд. Він раніше був лідером так званої "Церкви Бога, яка готується до Царства Небесного".

Нібіру мчить до Землі
Нібіру мчить до Землі

Раніше повідомлялося, що відомий фахівець з НЛО і паранормальних явищ Скотт Уорінг опублікував нові докази того, що загадкова Нібіру все таки існує. В цей раз уфолог виявив планету-Х недалеко від Землі.

Про це стало відомо завдяки публікаціям американських наукових видань.

Уорінг переконаний, що в NASA всім відомо — прямо до Сонця рухається гігантський інопланетний об'єкт, але вчені приховують цю інформацію від людей. Конспіролог стверджує, що космічним тілом є Нібіру.

Нагадаємо, вчені заявили, що планета Меркурій - справжнє джерело прихованих фактів.

Як повідомляв портал Знай.uа Даніель Бріот висунув приголомшливу теорію. Виявляється, що гуманоїди виявили людство вже багато років тому.

Також портал Знай.uа писав, що люди так і не доживуть до квітня і вже в березні 2019 року ми побачимо смерть всього живого на планеті Земля.