Найстрашніше, що сподівався побачити на своїй кухні Тому Клерк з Нової Зеландії, це таргани або цвіль.

Однак, його чекало розчарування – і разом з ним смертельний жах.

Про це передає Daily Mail.

Мати покликала Клерка на кухню, і він відразу ж побіг туди в надії вихопити щось смачне. Однак, після побаченого він ще довго не міг їсти.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він виявив на підлозі страшних і незвичайних істот, деякі з них подавали ознаки життя і ворушилися. Том не знав, що це, тому не вигадав нічого кращого, як запитати у своїх друзів у Facebook, виклавши відео.

На жаль, користувачі мережі не допомогли йому. Істоти мали витягнуте тіло і довгий хвіст, і підписники не змогли дізнатися, що це таке.

"Як ніби хтось відрізав нижню половину від мишеняти"

"Більше схоже на маленького кажана"

"Я волію думати, що це монтаж. Так я хоча б зможу заснути", - ділилися думками користувачі.

За словами новозеландського ентомологічного загону, на відео зображені звичайні лапки метелика. Скоріше за все, відзначають в загоні, домашня тварина з'їла метелика, залишивши лапки. І те, що вони ще ворушаться – цілком нормальне явище.

Варто нагадати, що В центральній частині Онтаріо (Канада) неподалік від озера Сімко розташовується таємниче болото Майнсинг, яке за час свого існування встигло обрости страшними легендами.

В одній із соціальних мереж, місцевий житель поділився стародавнім міфом про страшну істоту. Хоча Канадці впевнені, що ця історія сталася насправді, більше 200 років тому.

"У нашій місцевості про цього монстра ходять легенди. Розповідають, що багато років тому одна індіанка була згвалтована і завагітніла від цього.

Коли вона народила дитину, то він був жахливо понівечений і тоді вона вирішила викинути його в болото. Вона довго горнула на човні по болоту і нарешті знайшла дерево з великим дуплом і залишила дитину там.

Проте дитина якимось дивом вижила і перетворилася на страшного виючого монстра, який при нагоді може напасти на людину і навіть з'їсти його".

Нагадаємо, Після страшного урагану море викинуло інопланетне чудовисько: цю знахідку пояснити не зміг ніхто

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Хвіртка відкрилася сама по собі, а слідом з'явився силует: моторошну примару зняли камери спостереження

Також "Знай.ua" писав про те, що Океанське дно окупували шпигуни з Нібіру: дивна знахідка перелякала вчених