Історія почалася 10 березня 2019 року в аргентинському місті Кінес, провінція Сан-Луїс, коли місцеві жителі помітили велику чорну істоту, яка пересувалося на двох ногах, як людина і зростом була більше 180 см.

Люди стали часто скаржитися правоохоронцям, про те, що бачили величезну мавпу, яка їх налякала.

Вперше незвичайну істоту побачили в неділю ввечері близько 10 годин, коли господар невеликої молочної ферми вийшов на вулицю. На невеликій відстані від себе він побачив високу чорну істоту, яка тут же перестрибнула через огорожу.

Очевидець розповів, він зауважив, що істота з легкістю перестрибнула огорожу з колючим дротом. І додав, що бачив такі неймовірні стрибки лише у "олімпійських спортсменів".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В понеділок надійшло нове повідомлення, інший фермер бачив цього монстра в 200 м від себе і його здивувала його незвичайна хода.

Після великої кількості повідомлень від очевидців про спостереження "гігантської чорної мавпи" поліцейські почали активні розшуки цієї істоти. Копи вирішили, що на волі перебуває або мавпа, яка втекла з приватного зоопарку обо якась горила.

Один зі знайдених слідів

Однак, коли в тій же сільській місцевості були знайдені сліди, вони виявилися зовсім не схожими на відбитки лап шимпанзе чи горили. Скоріше вони були схожі на людські ступні, тільки дуже великого розміру.

"Ми не знаємо, що це таке", - чесно зізнається керівник загону екологічної поліції Марсело Діас , - "У нас є підозри, що це все-таки сліди якоїсь тварини. Ми знайшли відбитки у двох місцях, в кущах і на рівнині. Вони схожі на людські, але відрізняються великим розміром".

Як повідомляє полісмен, про зникнення великих мавп з приватних зоопарків не надходило і він сумнівається, що горила могла б утекти з якогось іншого міста і пройти шлях до Кінеса не привертаючи уваги.

Також Діас виключає, що це могла бути тварина з цирку. Тому не дивно, що невдовзі серед жителів пішли чутки, що насправді поліція ганяється за Сніговою людиною (йєті).

Через кілька днів місцевий ветеринарний лікар заявив, що сліди насправді людські. Правда кому з людей знадобилося бігати заростями босоніж, і у кого такі величезні ноги, він не розповів.

Тим часом місцеві жителі побоюються цієї істоти, будь воно горилою або чимось іншим. На їхню думку таке велика істота може легко напасти і покалічити дітей або дорослих.

Нагадаємо, ЦРУ розсекретило інформацію про таємничі пошуки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", поліцію Моксвілла засипали дзвінки від очевидців, які нібито бачили снігову людину в довколишній лісистій місцевості.

Також "Знай.uа" писав, ролик на якому знято незрозумілу істоту з червоними очима, якаховається в заростях, швидко стало популярним серед інтернет користувачів.