Гумор – невід'ємна частина життя будь-якої людини, адже він допомагає легше перенести втому після важкого робочого дня, піднімає настрій і допомагає просто приємно провести час. На просторах інтернету можна знайти величезну кількість смішних історій, відеороликів і фотографій, а також зображень, які умільці роблять за допомогою фотошопу.

Майстри фотошопу регулярно влаштовують битви фотошоперов, в яких демонструють свою майстерність і неймовірне почуття гумору. Таких битв фотошоперів безліч, і серед них є дуже популярні. Ті, хто займають в них призові місця, варті того, щоб їх роботу гідно оцінили всі користувачі мережі.

Нижче представлені найбільш яскраві роботи фотошоперів, які перемогли на битвах майстрів смішних зображень. Вони гарантовано піднімуть вам настрій і змусять посміхнутися, а винахідливість і незвичність гумору зробить день трішки світліше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що ми публікували знімки 23 найлякливіших песиків, які бояться навіть власної тіні. Незважаючи на те, що собаки – друзі людини і захисники, нерідко навіть вони побоюються чого-небудь, наприклад, грому або пилососа. Але є також і такі пси, які побоюються зустрічі з кошенятами або невідомими пристроями.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мода на широкі брови виникла лише кілька років тому, але з тих пір зазнала сильних змін. Модниці зіткнулися з деякими труднощами, адже до цього у всіх були тонкі брови і відрощувати їх не було часу. Деякі дівчата не розгубилися і знайшли вихід, проте без посмішки дивитися на них не вийде.

Як повідомляв портал "Знай.uа": весна не особливо радує українців, оскільки погода залишає бажати кращого і від картини за вікном настрій тільки погіршується. З цієї причини ми зібрали найвеселіші анекдоти, які змусять вас посміхнутися.

Також "Знай.uа" писав, що серед людей є чимало таких, які можуть похвалитися незвичайними вродженими особливостями. Ми зібрали для вас кілька найбільш цікавих знімків.