Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Бодіпозитивний дід потрапив на відео відомої моделі та підірвав Інтернет

Модель з Австралії поділилася відео про пляжну фотосесію, яку зіпсував відпочиваючий літній чоловік. Дідусь у плавках і з великим животом раптово з'явився в кадрі, але за його щасливу посмішку користувачі соцмереж пробачили йому фейл. Тепер старий - це новий мем, і розповідає він про кожного з нас.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Мої друзі і я

Little Big випустив романтичну версію хіта Skibidi. Меми в новому кліпі зашкалюють

Нещодавно популярний російський гурт Little Big випустив новий кліп на пісню Skibidi, і це означає, що зовсім скоро всіх шанувальників захопить новий оригінальний танець. Однак у новому відео головне не танцювальна складова, а численні жарти, меми та відсилання до фільмів. Отже, настав час ретро, закоханого в Годзіллу Ілліча, який грає Демі Мур і кентавра, та кричущих ковбоїв.

Примітно, що кліп починається з одного з головних символів самотності ще з кінця 50-х — телефонної будки, всередині якої стоїть сумна дівчина. Варто зазначити, що відео однозначно сподобалося фанатам, адже ролик зібрав вже більше 12 мільйонів переглядів.