Еротичний гороскоп на 26 березня Овен

Якщо коханого у вас немає, придивіться до людей навколо, він скоро з'явиться. Якщо є, постарайтеся зробити все, щоб не посваритися, це дуже ймовірно.

Еротичний гороскоп на 26 березня Телець

Ви тихенько сидите вдома і навіть не знаєте, що ваш потенційний партнер готує план по підступному звабленню. Придивіться уважніше.

Еротичний гороскоп на 26 березня Близнюки

Сьогодні ваша сексуальна активність буде проявлятися в основному до полудня. Якщо секс вас ще цікавить, то готуйтеся до ранку.

Еротичний гороскоп на 26 березня Рак

День відмінно підійде, щоб кардинально змінити своє інтимне життя. Навіть якщо зміна – це означає, що тепер його більше не буде.

Еротичний гороскоп на 26 березня Лев

Вас потягне до чогось піднесеного, та зараз мова не про вірші. Чим вище ви заберетеся з партнером, тим сильніше у вас будуть відчуття.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 26 березня Діва

Сьогодні ви можете дозволити собі бути трохи божевільними, але тільки в інтимному житті. Це принесе і вам, і партнеру найбільше задоволення.

Еротичний гороскоп на 26 березня Терези

Зірки радять вам уникати спілкування, особливо сексуального, з протилежною статтю. Але це навпаки змусить їх приділяти вам увагу.

Еротичний гороскоп на 26 березня Скорпіон

Сьогодні ви будете дуже галасливими, цій енергії потрібно дати вихід, інакше закусаєте партнера до крові. Таке не приносить задоволення.

Еротичний гороскоп на 26 березня Стрілець

В цей день ваш партнер не буде вести себе так само, як ви звикли. Це все такий незвичайний день, не потрібно думати, що у ваших стосунках щось змінилося.

Еротичний гороскоп на 26 березня Козеріг

Заглушіть у собі поклик плоті, щоб хоч трохи очиститися. Якщо засмічувати «сексуальну карму», то потім можна взагалі перестати щось відчувати.

Еротичний гороскоп на 26 березня Водолій

Вас в житті чекають професійні сексуальні відносини. Або за вами почне увиватися хтось із колег, або знайдете партнера в робочій обстановці.

Еротичний гороскоп на 26 березня Риби

Сьогодні у вас буде настрій влаштувати невеликий показ мод або навіть стриптиз для коханого. Відмінна ідея! Одягайте свою найкращу білизну, тоді сексуально-активний вечір вам просто гарантований.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік у сні відправився в астральну подорож. Це його налякало до напівсмерті.