Гороскоп на 27 березня Овен

Вам доведеться витратити багато часу, щоб привести не тільки свої почуття в порядок, але і чужі. Пам'ятайте, час дуже дорого коштує.

Гороскоп на 27 березня Телець

Сьогодні ніхто вас не підведе, всі будуть виконувати дані вам обіцянки, а значить ви можете звалити частину свого вантажу на інших людей.

Гороскоп на 27 березня Близнюки

У вас цілий день одна справа буде йти відразу ж за іншою, без будь-яких перерв. Варто хоча б на 15 хвилин влаштувати собі невеликий відпочинок.

Гороскоп на 27 березня Рак

Вам здасться, що ви або десь помилилися, або витратили зайві гроші. Не мучте себе, результат просто затримується, але він буде.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гороскоп на 27 березня Лев

Найбільше задоволення вам принесе закінчення старих справ. Чим більше доведете до кінця, тим краще будете себе почувати.

Гороскоп на 27 березня Діва

Сьогодні вам доведеться відкласти важливі для вас справи і зайнятися чужими проблемами. І в цих питаннях краще робити все якісно.

Гороскоп на 27 березня Терези

Не набирайте на свої слабкі плечі ще й чужі турботи. День потрібно провести, займаючись тим, що важливо лише для вас.

Гороскоп на 27 березня Скорпіон

Можна пояснювати свої невдачі різними забобонними прикметами, але якщо трохи напружити мізки, то величезна частина ваших проблем відразу ж вирішиться.

Гороскоп на 27 березня Стрілець

Вам дуже легко будуть даватися у цей день різні фінансові питання. А за язиком краще постежити, можете накликати на себе неприємності.

Гороскоп на 27 березня Козеріг

Сьогодні вашим головним помічником стане дотепність, яка допоможе пробитися через нерозуміння близьких. Але занадто жартувати не варто, можете образити рідних людей.

Гороскоп на 27 березня Водолій

День пройде спокійно і приємно, але будьте уважнішими з тими, з ким знайомитеся. Ця людина може принести вам багато неприємностей.

Гороскоп на 27 березня Риби

Логіка стане вашою самою сильною стороною, але не чекайте від людей того ж. А то тільки сильно розчаруєтеся.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік у сні відправився в астральну подорож. Це його налякало до напівсмерті.