Відомий український комедійний проект "Чоткий Паца" зробив веселу пародію на нашумілий кліп Насті Каменських (NK) "Попа як у Кім". У відеороботі взяв участь кандидат у президенти України, засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський.

Забавний ролик опублікували на YouTube-каналі "Чоткого Паци".

У пародії висміяли роботу ворожки, яка "пророкує майбутнє" за гроші, зокрема, розповідає, яким буде чоловік у її клієнтки, порівнюючи його з Олегом Вінником та Зеленським.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Згідно з сюжетом, "потомствена ясновидиця" на ім'я Тетяна обіцяє дівчині "чоловіка мрії" за матеріальну винагороду: "Рейтинг як у Зе, якшо повезе ... Зверху майже Винник, а знизу – Каньє Вест".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зеленський також з'являється в кадрі, і на питання: "Як ви тут опинилися?" відповідає: "Я ж зараз скрізь. Гаразд, мені пора".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Почекайте, ви ж моя доля!", – каже шоумену дівчина, яка прийшла до ворожки, на що той відповів: "Доля чи не доля, дізнаємося в неділю", таким чином роблячи відсилання до президентських виборів, перший тур яких відбудеться 31 березня 2019 року.

"Цю пародію ми вирішили присвятити всім жертвам ворожок, екстрасенсів та інших псевдомагів. На жаль, такий "бізнес" активно процвітає в нашій країні, люди віддають всі свої гроші в надії вирішити свої проблеми. "Чоткий Паца" зазначає: кліп носить лише розважальний характер, відображає сатиричний погляд на тему, і ми ні в якому разі не хотіли нікого образити". зазначили автори пародії

Нагадаємо, команда шоумена і кандидата в президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" в соціальних мережах. Крім того, команда Зеленського додала відео-уривок з третього сезону серіалу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", вірна супутниця по життю і дружина Зеленського Олена відповіла на запитання ведучого, якою вона бачить роль першої леді.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський публічно відмовився від дебатів з конкурентами причина зрозуміла, як жарти "Кварталу 95".