У п'ятницю, 22 березня кандидат у президенти України Володимир Зеленський та його дружина Олена дали відверте інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV.

Зеленський відверто розповів про проблеми, які хвилюють виборців, і про пріоритети своєї передвиборної програми.

Зеленський з дружиною Оленою
Зеленський з дружиною Оленою

В той же час його вірна супутниця по життю і улюблена дружина Олена відповіла на запитання ведучого, якою вона бачить роль першої леді.

Олена розповіла, що спочатку була категорично проти президентства свого чоловіка і зовсім не бачила себе в ролі першої леді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"Спочатку я була агресивно налаштована проти, але з того моменту коли я зрозуміла, що дорогу вже вибрано - я намагаюся тримати себе в руках, консолідувати флюїди в одну точку. Поки виходить", - розповіла вона.

Зеленський з дружиною Оленою
Зеленський з дружиною Оленою

Олена зізналася, що не думала про роль першої леді. Зараз вона просто намагається допомагати своєму чоловікові.

"У нас є ще трохи часу до того моменту, коли треба буде усвідомити, що ти перша леді чи ні. Я взяла собі в житті тайм-аут, щоб поки про це не думати. Я знаю, що це важка роль. Думаю, що цей Тандем має повторювати те, що відбувається в сім'ї. У нас в сім'ї є лідер - Володимир. Я допомагаю і підтримую його, як можу. І все ж, я поки не думаю про роль першої леді. Хоча б тому, що не люблю загадувати. Питання потрібно вирішувати по мірі їх надходження ", - зазначила Олена.

Олена також розповіла, що пише не тільки сценарії для "Кварталу 95", але і допомагає своєму чоловікові у передвиборчій роботі. І якщо потрібно буде редагувати його виступи, як президента, то вона готова це робити. Олена пожартувала, що шкодує, що не може редагувати слова Володимира в онлайн-режимі.

Зеленський з дружиною Оленою
Зеленський з дружиною Оленою

Варто нагадати, що актор студії Квартал 95 і друг кандидата в президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий звернувся до українців з важливою заявою, яке стосується виборів.

Кошовий закликав українців ставати спостерігачами на виборах.

"Зараз ми разом з вами - своєрідна армія, яку обдурити або обікрасти нікому не вдасться", - заявив Кошовий.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

Нагадаємо, електорат Зеленського лякають свіжим фейком: молодь закликають не вірити і не боятися

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Команда Зеленського терміново звернулася до українців: важливо знати кожному

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінову заяву.