Американський екстрасенс під псевдонімом Арістілл, відомий тим, що його надточні пророцтва завжди збувалися, передрік глобальну катастрофу, яка поставить хрест на всьому живому, що є на Землі.

За словами Арістілла, світ закінчиться 10 червня 2307 року. Тобто, нам з вами хвилюватися не про що - все одно не доживемо, а ось наші правнуки можуть стати свідками самого страшного - і це буде останнє, що вони побачать у своєму житті.

Думати про кінець світу завжди страшно, незважаючи на те, що ми самі всіляко наближаємо його своїм безвідповідальним ставленням до природи і навколишнього середовища. Однак на думку Арістілла, кінець світу настане не від рук людства. Через 288 років світ поглине тьма - але, ймовірно, це буде падіння метеорита. Точна причина катастрофи поки ще досить туманна, екстрасенс не виключає буквально чого завгодно.

Так планету може знищити падіння величезного метеорита, ядерний конфлікт або масштабна техногенна катастрофа. Але в одному Арістілл впевнений – жителям Землі врятуватися не вдасться. Втім, за два століття людство може врятуватися від Апокаліпсису на іншу планету.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто відзначити, що автор пророцтва вже встиг здобути собі славу видатного провидця. Він приховує свою справжню особистість від громадськості. Але регулярно ділиться в Інтернеті своїми прогнозами під промовистим псевдонімом. Ймовірно, провидець вибрав собі ім'я в честь легендарного давньогрецького астронома Арістілла Самоського.

Пророк одним з перших передбачив перемогу Дональда Трампа на виборах президента США. Він заздалегідь передбачав вихід Великобританії із Європейського союзу, який отримав тепер назву Brexit. Містик також попереджав людей про руйнівних землетрусу і цунамі на острові Сулавесі, які відбулися в 2018 році. Поки Аристилл ніколи не помилявся у своїх прогнозах.

Разом з численними шанувальниками провидець отримав і скептично налаштовану аудиторію. Багато користувачі соціальних мереж не вірять в пророцтво Аристилла і не мають наміру боротися за порятунок. Адже через три сотні років нікого з сучасників не залишиться в живих.

Нагадаємо, провидець розповів, чого чекати від кінця світу: Планета зануриться в пітьму.

"Знай.uа" вже писав про біблійне пророцтво про кінець світу

Читайте також: астролог розповів, як станеться кінець світу

Як повідомлялося, Нібіру остаточно знищить Землю 8 березня