Американське космічне агентство NASA нещодавно накликало на себе серйозні підозри. Все через публікацію фотографій нової ракети, яка призначена для польоту на Марс. На нових знімках з невідомої причини частина космічного корабля виявилася дуже розмитою. На закритий полігон журналістів не пустили, тому вони не бачили ракету. У зв'язку з цим у пресі одразу з'явилися чутки про можливі причини настільки дивних дій агентства.

Скептики вважають, що частина ракети, яку агентство відмовилося показувати широкій громадськості, містить якісь революційні розробки. Її розмили, щоб уникнути розголошення таємної інженерної інформації.

Інші заявили, що NASA спеціально наносить на свої ракети інопланетні символи, щоб ракета не була збита ще на підльоті до Марса. Цілком можливо, що президент США Дональд Трамп вже контактував з гуманоїдами, які ховаються під поверхнею Червоної планети. Американський лідер хоче використати візит, щоб першим налагодити спілкування з позаземним розумом і довести своє лідерство на Землі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що після кількох вдалих місій польотів на місяць NASA несподівано згорнула програму під назвою Аполлон. З боку агентства не було абсолютно ніяких пояснень, через що і виникло безліч серйозних підозр. Не виключено, що США заборонили дослідити супутник Землі і його жителів. За однією з версій, мешканці Червоної планети пошкодили марсохід Opportunity відразу після того, як він виявив сліди їх присутності. Через це зв'язок з апаратом і обірвався.

Дональд Трамп може розраховувати на контакт з гуманоїдами, посилаючи на Марс ракету з попереджувальними знаками. Він це робить для того, щоб потенційно ворожі прибульці не пошкодили земної транспорт.

Як повідомлялося, зонд Beresheet надіслав селфі: перше фото на тлі Землі

"Знай.uа" писав, що апарат NASA OSIRIS-REx передав на Землю нові знімки астероїда Бенну

Нагадаємо: на Марсі виявили безліч річок