Літня індонезійка стверджує, що гігантські статеві органи зятя вбили її дочку.

Як повідомляє Daily Star, п'ятдесятип'ятирічна Неді Сіто з Проболінго виявила тіло своєї дочки вранці у власному будинку.

Жінка звернулася в поліцію, де звинуватила у вбивстві дочки її чоловіка. Головним же знаряддям злочину вона вказала дітородний орган чоловіка. Місіс Сито настирливо вимагала провести експертизу геніталій зятя.

Пара в ліжку

Результати аутопсії і обстеження тіла мертвої жінки показали, що та, найімовірніше, померла через епілептичний припадок, який виник під час сну.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим не менш слідчі все ж зв'язалися з зятей і попросили йго з'явитися на огляд статевих органів. Йому було наказано показати свій пеніс співробітникам поліції, членам сім'ї та сільським чиновникам.

В кінцевому підсумку експерти прийшли до висновку, що пеніс зятя тут не при чому, і офіційна версія смерті дівчини — епілептичний припад.

"Побаченими нами "гігантські геніталії" на ділі виявилися у межах азійської норми розмірів статевих органів. Після встановленого факту, родичі вибачилися один перед одним", — заявив начальник відділу поліції з розслідування злочинів міста. Проболінго.

Тепер сім'я абсолютно впевнена, що Джумантрі померла від епілепсії, від якої вона страждала з 14 років.

Розміри пенісів

Слід зазначити, що схожий випадок стався нещодавно в Колумбії.

В містечку Калі 32-річна жінка та за сумісництвом багатодітна мати померла від тривалого заняття сексом зі своїм партнером.

В якийсь момент активно здійснюючи фрикції партнер виявив, що його дівчина не подає ознаки життя. Швидка госпіталізувала потерпілу, але врятувати її не вдалося.

Як відзначають журналісти, жінку знали під прізвиськом "Хижачка" з-за свого неприборканого сексуального темпераменту.

До 32 років вона народила чотири дитини – три з яких від різних партнерів. Однак, причиною смерті стала не надмірна любов, а змішування алкоголю і наркотиків.

Жінка в ліжку

Нагадаємо, голий принц Чарльз засвітив "королівські причандали": гарячі фото облетіли весь світ.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Рецепт салату любові: їжте його за 30 хвилин до сексу і не пошкодуєте.

Також "Знай.uа" писав про те, що зірка фільмів для дорослих мало не померла в самий розпал оргії.