Пілот з Індії зняв приземлення літака на камеру, розташовану в кабіні літака. Відео, що триває декілька хвилин, вразило уяву користувачів Мережі і миттєво набуло популярності. Адже видовище приземлення літака в новозеландському аеропорту Квінстаун виглядає вкрай прекрасним, але в той же час - від нього холоне кров у жилах. Так, пілоти - дійсно люди із залізними нервами і силою волі. Своє відео пілот підписав так:

"Це те, що бачить пілот і, на щастя, не бачить пасажир".

Камера зафільмувала 4 хвилини перед приземленням і саме приземлення літака в Квінстаун.

Краса гір навколо, гострі піки, ніжний пух хмар, але раптово літак прямує прямо на гору, а потім різко пірнає в пухнасті хмари. Нерви лоскоче нехило, особливо тим, хто боїться літати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мабуть, пасажири дійсно щасливі цього не бачити - так спокійніше. Але подивитися відео безперечно варто.

Нагадаємо, таємниця смерті Юрія Гагаріна: хто винен у трагічній загибелі підкорювача Космосу.

Остаточної ясності у справі про загадкове падінні "Міг-15" немає донині.

51 рік тому 27 березня 1968 в авіакатастрофі загинув перший космонавт планети Юрій Гагарін. Він був найбільшим героєм, якого коли-небудь виплекав Радянський Союз.

До цих пір причини та обставини катастрофи, в якій загинув Гагарін, залишаються нез'ясованими. Незважаючи на те, що урядова комісія, яка розслідувала причини катастрофи, зібрала 29 томів фактичного матеріалу, остаточної ясності у справі про смерть Гагаріна так і немає.

Також Знай.uа писав, що літак з десятками пасажирів спалахнула прямо в повітрі.

Нагадаємо, розкрито причини катастрофи Boeing 737 Max в Ефіопії.

Як повідомляв "Знай.uа" російські блогери зняли відео перед страшною авіакатастрофою в Ефіопії.

Також "Знай.uа" писав, що у Баку екстрено приземлився російський літак, перевіряють на вибухівку.